![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Angelina için uğraşıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kilo kaybının nedenini öğrenmek için Anglelina'yı Almanya'ya götürmeye ikna eden Brad çok mutsuz. Angelina'nın günden güne erimesine çok üzülen Brad Pitt, çareyi Almanya'da arıyor. Angelina'nın tedavisine Holyywood' da başlaması halinde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Angelina için uğraşıyor Kilo kaybının nedenini öğrenmek için Anglelina'yı Almanya'ya götürmeye ikna eden Brad çok mutsuz. Angelina'nın günden güne erimesine çok üzülen Brad Pitt, çareyi Almanya'da arıyor. Angelina'nın tedavisine Holyywood' da başlaması halinde paparazzilerden kurtulamayacağını bilen Brad Pitt, yaptığı uzun araştırmalardan sonra şehirdeki en iyi doktordan randevu aldı. Çift, önümüzdeki günlerde Berlin'e gidecek
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor vay be aşka bakın arkadaşlar ALLAH hepimize böyle düşünceli aşıklar nasip etsin ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 73 ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor YELLOW SEN HERŞEYE SOKULMASAN OLMAZ MI CANIM..SEN KENDİ AŞKINA BAK |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor canım benim yellow değil yellow_hot ![]() |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 73 ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor şaka yaptım ablacım yanlış anlama.sen küçük kardeşine bakma canım |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor Allah mesut bahtiyar etsin canım,evlenmediyseniz en yakın zamanda inşallah ![]() |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor benimde sevgilim öyleeee ![]() ![]() allah herkese öyle sevgili nasip etsin
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor hhhhhhh hhhhhhhhhhmaşallah ALLAH bozmasın kızlarrrrrr ![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Angelina için uğraşıyor amin yellow hot çum amin ama bazen sıkılıyo insan ama ben hayatımdan memnunum sende var mı bişeyler anlarsın yaa ![]()
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |