![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Hüsnü'nün kumaşı iyi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Her fırsatta birbirlerini görmekten keyif alan, beraber seyahate çıkan, dertlerini paylaşan ünlüleri, InStyle dergisi eylül sayısında buluşturdu. "Dostum olmadan asla" diyen ünlüler arasında Işın Karaca ve Hüsnü Şenlendirici de var. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hüsnü'nün kumaşı iyi Her fırsatta birbirlerini görmekten keyif alan, beraber seyahate çıkan, dertlerini paylaşan ünlüleri, InStyle dergisi eylül sayısında buluşturdu. "Dostum olmadan asla" diyen ünlüler arasında Işın Karaca ve Hüsnü Şenlendirici de var. Işın, Hüsnü'yü anlatıyor: Hüsnü, kumaşı iyi biri. Benim öyle çok dostum yoktur zaten. Zor insan severim. Hüsnü, sınıfı hemen geçti. Aslında çok kırılgan bir yapısı var, ama inanılmaz çabuk toparlanabilir. Sevgi dolu, sıcacık bir yüreğe sahip. Bir gün bu işi bırakıp başka bir şey yapacağım dese hayatta inanmam. O klarnet çalmak için doğmuş sanki. Hüsnü, Işın'ı anlatıyor: Müzikal ve ruhani olarak anlaştığım ender insanlardandır Işın. Bir araya gelip, müzik yapmak en keyif aldığımız şey. Bir erkek arkadaşımla konuşabildiğim her konuyu, onunla da rahatlıkla konuşabilirim. Aklına geleni direkt söyler; bu yönü çok hoşuma gidiyor. O, zor dönemlerimde hep yanımdaydı. Sevgiliye, aileye nasıl bakarım, iyi bilir. Dostlukları uzun yıllara dayanan Işın Karaca ile Hüsnü Şenlendirici, "Bir araya gelip müzik yapmak en keyif aldığımız şey" diyorlar. En iyi arkadaşlar anlatıyor Hülya Avşar'ın "Sanatçıdan dost olmaz" sözünün aksine bu ünlüler, her fırsatta birbirlerini görmekten keyif alıyor, beraber seyahate çıkıyor, dertlerini paylaşıyor. InStyle dergisi eylül sayısında, "Dostum olmadan asla" diyen ünlüleri buluşturdu. Ece Sükan-Hakan Yıldırım Ece, Hakan'ı anlatıyor: Hakan'la öyle bir dostluk var ki aramızda, nerede bırakırsak bırakalım bir sonraki sefere aynı yerden aynı şekilde başlayabiliriz. Araya zaman girmesi hiç önemli değil bizim için. Zaman geçtikçe kalitesi artıyor bu dostluğun. Bana A’jia Otel’deki Deja Vu konseptli vintage çok destek oldu ve yüzümün akıyla bu işten çıkmamı sağladı. Hakan, Ece'yi anlatıyor: 2001 yaz koleksiyonum için Düsseldorf'daki defileye geldiği zaman tanışmıştık Ece ile. Manken olarak zaten hep çok beğenir ve yakından takip ederdim kendisini. Kısa bir süre sonra da sıkı bir ikili çete olduk. Başım sıkıştığında da ilk onun kapısını çalarım. Kapı komşum olduğu için değil, bana çözüm bulacağını bildiğimden. Hasibe Eren-Tolga Çevik Hasibe, Tolga'yı anlatıyor: Tolga işiyle ilgili her ayrıntıya inanılmaz derecede kafa yorar. Çok disiplinlidir. Onun dışında biraz sinirlidir kendileri. Gözünün seyirmesinden taktığı bir şey olduğunu anlar, 'Dökülünüz bakalım hemen' derim. Ayrıca şahane bir babadır. Tolga, eşi ve oğluyla birlikte yaptığım Kıbrıs seyahati benim için unutulmazdı. Tolga, Hasibe'yi anlatıyor: Her insanın hayatında olması gereken bir dosttur. Temiz ve güzel bakar. O baktığı gibi hisseden ve davranan biri. Ağabey, kardeş, dost, arkadaş. Avrupa Yakası’nda da neredeyse 18 saat dirsek dirseğeyiz. Yalnız o derdini kimseye pek anlatmaz. Tardu Flordun-İnci Türkay Eroğlu İnci, Tardu'yu anlatıyor: Tardu ile dostluğumuz Ankara Devlet Konservatuvarı yıllarına dayanıyor. O benim bir alt sınıfımdaydı. Herkesin yanına kolay yaklaşamadığı, 'cool' biriydi. Ama tanıdıktan sonra hiç öyle olmadığını anlarsınız. Arkadaşlığımızın özü eğlencedir. İkimiz de aynı anda absürd bir şeyi fark edip ona saatlerce gülebiliriz. Tardu, İnci'yi anlatıyor: Hayatlar bizi farklı yönlere götürse de, eskisi kadar sık görüşemesek de, İnci ile dostluğumuz her zaman sürecek. Bu camiadan olup da görüşmekten keyif aldığım nadir insanlardandır. Bizim sektörde dibe vurmaya görün, etrafınızdaki insanlar birden azalmaya başlar. Böyle zamanlarda yanımda olanlardandır. Keremcem-Tolga Futacı Keremcem, Toyga'yı anlatıyor: Arkadaşlığımız yeni sayılmasına rağmen çok sıkıdır. İyi kalpli ve çok efendi biri o. İlk olarak Akademi İstanbul yarışmasında izlemiş ve sesini de çok beğenmiştim. Hele yeni çıkardığı Cennet Bahçesi albümündeki Mavi şarkısı yok mu, bayılıyorum. Tolga, Keremcem'i anlatıyor: İlk gördüğünüz anda pozitif elektrik veren insanlar vardır ya, işte Keremcem de onlardan. Ortak paydamız müzik olduğu için biraraya geldiğimizde daha çok müzikten konuşuruz. Yeni bir yaptığım zaman ilk ona dinletip hemen yorum alırım. En iyi arkadaş tanımı neyse içini Keremcem doldururdu herhalde. Erkan Can-Güven Kıraç Güven, Erkan'ı anlatıyor: Onunla sık sık seyahatlere çıkarız. Cihangir’deki evde buluşup, beyin fırtınaları yaparız. Tabii sinema, tiyatro ve sanat üzerine olur bu s betler. Bazen karşıda oturan 84 yaşındaki anneanneme gideriz. Gitmişken ıspanaklı Arnavut böreğinden mutlaka yenir. Erkan arkamdaysa bilirim ki sırtım yere gelmez. Erkan, Güven'i anlatıyor: Güven'i 1985’ten, konservatuvar yıllarından beri tanırım. Adı gibidir. Takva filmi için gittiğimiz Berlin’de katıldığımız partiyi unutamam. Sabaha kadar dans etmiştik. Ego yok aramızda. Birbirimizi iyi tanıdığımız için rol aldığımız projelerde o samimiyeti seyirciye ulaştırıyoruz galiba. Saba Tümer-Cenk Eren Saba, Cenk'i anlatıyor: "Bizim arkadaşlığımız öyle ünlüler kulübü arkadaşlığı kontenjanından değil. Ben Cenk'i yıllar önce ilk Çeşme Cece Bar’da söylediği zaman tanımıştım. O zamanlar bu kadar ünlü değildi kendileri. Günde iki kez telefonlaşmamız şart. Hiç kavga etmedik, hiç birbirimize alınmadık. Çok dürüst. İyi analiz yapar ve matraktır da. Cenk, Saba'yı anlatıyor: “1995’ten beri arkadaşız Saba ile. Teyzesini, kız kardeşini ve kuzenlerini de çok severim. 'Keşke arkadaşım değil, karım olsaymış' diye düşündüğüm zamanlar oldu onun hakkında. O muhteşem bir kadın. Pozitif enerjili, bulunduğu ortama neşe katan birini daha tanımadım. Birbirimiz arasında mezara gidecek sırlar var.
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | |