FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

Hayrunnisa Gül okul arkadaşı

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Hayrunnisa Gül okul arkadaşı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ile Çemberlitaş Kız Lisesi’nde okul arkadaşı olduklarını açıkladı. Seda Sayan’ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’le aynı okulda okuduğu ortaya ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 11:09 AM   #1
Uye

pandura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YA HEP YA HİÇ!!!!

pandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecek
Hayrunnisa Gül okul arkadaşı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ile Çemberlitaş Kız Lisesi’nde okul arkadaşı olduklarını açıkladı.

Seda Sayan’ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’le aynı okulda okuduğu ortaya çıktı. İstanbul’da Çemberlitaş Kız Lisesi’nde aynı dönem okul arkadaşı olduklarını yıllar sonra öğrenen Seda Sayan, yalnızca Hayrünnisa Gül’ün değil, Yasemin Yalçın ve Erkan Mumcu’nun eşi Işın Mumcu’nun da okul arkadaşları olduklarını söyledi. Aktüel TV programı mikrofonlarına o dönemi anlatan Sayan, "Orta halli hatta fakir ailelerin çocuklarını gönderdikleri bir okuldu. Ben de çok fakir bir ailenin kızıydım. Babam beni o liseye yazdırdı. Çok güzel bir okuldu. Bizim için çok önemli bir okuldu. Arkadaşım da Hayrünnisa Gül hanımefendiydi. Görüyorsunuz, Çemberlitaş Kız Lisesi’nden ne değerler çıkıyor" dedi. Memlekete hizmet etmek için politikaya girmek istediğini söyleyen Sayan, "Sevenlerimin desteğiyle kesinlikle siyasete atılacağım. Vallahi de billahi de bu memlekete bir şeyler yapabilmek için politikaya gireceğim" diye konuştu.
pandura isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 04-09-2007, 10:49 AM   #2
Yeni Uye

yellow_hot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YooooOOOOKKKK... HiÇBiRŞeY YoooOOOKKKK....

yellow_hot will become famous soon enoughyellow_hot will become famous soon enough
Cevap: Hayrunnisa Gül okul arkadaşı

Şimdide bi bu eksikti...
Seda hanımda işini biliyor...
Merak ettim acaba neden şimdiye kadar söylememiş bunu,şimdi söylüyor!!!
Daha kimler arkadaşı çıkacak Hayrunnisa Gül'ün kimbilir...
Bende olabalir miyim acaba??????
yellow_hot isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil