![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Sarışınlar heryerde facia!" başlıklı konu görüntüleniyor, "ABD’DE düzenlenen ’Miss Teen USA’ yarışmasına katılan 18 yaşındaki Lauren Upton, yarışmaya damgasını vurdu. Lauren’e “Amerika’daki gençlerin yüzde 20’si ABD’nin yerini haritada gösteremiyor. Ne diyorsun?” sorusu soruldu. Youtube’da 2 milyon ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarışınlar heryerde facia! ABD’DE düzenlenen ’Miss Teen USA’ yarışmasına katılan 18 yaşındaki Lauren Upton, yarışmaya damgasını vurdu. Lauren’e “Amerika’daki gençlerin yüzde 20’si ABD’nin yerini haritada gösteremiyor. Ne diyorsun?” sorusu soruldu. Youtube’da 2 milyon kez izlenen yanıt şöyle: “Bunun nedeni ülkemizdeki bazı gençlerin evlerinde harita olmaması... Ayrıca, mesela, inanıyorum ki Amerika’daki eğitim sistemi hem bize hem Güney Afrikalılar’a hem de Iraklılar’a yardım etmeli. Ancak bu şekilde çocuklarımıza iyi bir gelecek oluşturabiliriz.” (vatan) |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |