![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Canlı yayında gözyaşları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uçankuş progr***** katılan Mehmet Aslantuğ, "Eşini aldattı" yönündeki iddialara isyan etti ve canlı yayında ağladı. Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan haklarında çıkan iddialara Uçankuş’un canlı yayınında açıklık getirdi! Programa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() | Canlı yayında gözyaşları Uçankuş progr***** katılan Mehmet Aslantuğ, "Eşini aldattı" yönündeki iddialara isyan etti ve canlı yayında ağladı. Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan haklarında çıkan iddialara Uçankuş’un canlı yayınında açıklık getirdi! Programa telefonla bağlanan Arzum Onan da iddialar için, "Bunşar çok çirkin ve asılsızdır. Külliyen de yalandır" derken, Aslantuğ için, "Ben bu adamı çok seviyorum" yanıt verdi... Uçankuş videoyu izlemek icin tıklayın |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canlı yayında gözyaşları ayyy yazık yaa bi aslantuğ çiftine iftira atmadıkları kalmıştı onuda yapmışlar yani ben ikisinide çok beğeniyorum umarım mutlulukları ebedi olur |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |