FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Magazin

Tuvalette sevişen ünlü kim?

Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Tuvalette sevişen ünlü kim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dün bir internet sitesinde yer alan haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Dün bir internet sitesinde (medyafaresi) yer alan haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Haberde ünlü bir kadın sanatçının ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-08-2007, 02:27 AM   #1
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Tuvalette sevişen ünlü kim?

Dün bir internet sitesinde yer alan haber magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Dün bir internet sitesinde (medyafaresi) yer alan haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Haberde ünlü bir kadın sanatçının magazin gündeminde düşmeyen yakınının tuvalette bir gençle sevişmesinden söz ediliyordu. Habere göre, genç kız aşırı alkollü Reina’dan çıkıp arkadaşlarıyla işkembeciye gidiyor. Çapkınlığıyla tanınan genç kız, birara tuvalete yöneliyor. Çizgili gömlekli bir genç de peşinden gidiyor. Genç kızı tanıyan bazı bayanlar da tuvaletin yolunu tutuyor. Tuvaletteki garip sesler üzerine kapıyı çalan müşteriler ünlü güzelin baygın gözleriyle karşılaşıyor. Bir şeyi olmadığını söyleyen ünlü kapıyı kapatıyor, sesler daha da artıyor. Şok geçiren müşteriler masalarına dönüyor. Önce delikanlı tuvaletten çıkıyor, ardından genç kız. Haberde tarif edilen güzeli araştırdım. Ünlü bir sanatçının yakını olarak gösterilen genç kız Helin Avşar olabilir miydi? Dedikoduyu sorduğum Avşar oldukça sinirliydi:

“Beni bugün en az 15 kişi aradı. Evet Arnavutköy’deki Bodrum Mantı’ya gittim. Orada Sibel Gökçe vardı. Onu gördüğümü de hayal meyal hatırlıyorum. Anladığım kadarıyla bana iftira atarak tekrardan meşhur olmaya çalışıyor. O gece Reina’ya bir arkadaşımın doğum gününe gittim. Oradan da çorbacıya gittiğimiz doğru. Yapılan tarifler bana uyuyor, direk beni tarif ediyorlar. Tuvalete de gittim. Hem de üç kere. Doğum günü kutlamıştım alkollüydüm. Bu iftirayı çıkaranın kim olduğunu bulursam çok kötü olacak. Trilyonluk dava açacağım. Ben niye tuvalette o işi yapayım ki evimde tek başına yaşıyorum. İçerim içerim sarhoş olurum ama böyle bir şeyi asla yapmam.”

alıntı

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil