![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "Paris Hilton (video)" başlıklı konu görüntüleniyor, "NBC sunucusu, Paris haberini önce yırttı, yeni metin uzatılınca da çakmakla saldırdı. Spiker, “Gündemimizde daha önemli şeyler var. Paris’ten kurtuldum” dedi. 23 gün hapiste kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Paris Hilton’u ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paris Hilton (video) NBC sunucusu, Paris haberini önce yırttı, yeni metin uzatılınca da çakmakla saldırdı. Spiker, “Gündemimizde daha önemli şeyler var. Paris’ten kurtuldum” dedi. 23 gün hapiste kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Paris Hilton’u sabah haberlerinin ilk sırasında gören Amerikan NBC kanalının sunucusu, Paris haberini önce yırttı, yeni metin uzatılınca da çakmağıyla yaktı. “Gündemimizde daha önemli şeyler var. Paris’ten kurtuldum” diyen spikerin görüntülerini Youtube’da 250 bini aşkın kişi izledi. Bu arada CNN’in “Larry King Live” progr***** konuk olan Hilton, programın izleyici oranını üçe katlayarak 3.2 milyon kişi tarafından izlendi.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Paris Hilton (video) Adamı tebrik ederim.eğer "reyting uğruna" değilse aslında olması gerekeni yapmış.yani normal davranmış. anormal olan o kadının haber olması.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Paris Hilton (video) he he heee.adamı değil kadını tebrik etmeliymişim. ama görüntü açılmayınca adam zannettim.kendimi tebrik ederim:))
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 18 ![]() | Cevap: Paris Hilton (video) kadın resmen Kıskandı yaw:) akşam izledim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |