![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Magazin forumu içinde "ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HALLERİ!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milyonlarca hayranı olan ünlü yıldızların, özel ışıklar ve makyaj olmadan çok daha farklı göründüğü ortaya çıktı. SkyNews'un yaptığı derlemede aralarında Britney Spears'tan Cameron Diaz gibi milyonlarca erkeğin hayallerini süsleyen seksi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HALLERİ!!! Milyonlarca hayranı olan ünlü yıldızların, özel ışıklar ve makyaj olmadan çok daha farklı göründüğü ortaya çıktı. SkyNews'un yaptığı derlemede aralarında Britney Spears'tan Cameron Diaz gibi milyonlarca erkeğin hayallerini süsleyen seksi yıldızların, gündelik hayatlarında aslında objektif karşısındaki gibi olmadıkları gözüktü. Süperstarların, film yıldızlarının ve ünlü sunucuların makyajlı ve makyajsız fotoğraflarının yanyana gösterildiği haberde, okuyuculara "Bu fotoğraflar sayesinde herkes aynaya bakarken kendini biraz daha iyi hissedebilir" mesajı verildi. - Alicia Silverstone - ![]() - Lisa Kudrow - ![]() - Daryl Hannah - ![]() - Rachel Hunter - ![]() - Renee Zellweger - ![]() - Pink - ![]() - Naomi Campbell - ![]() - Calista Flockhart - ![]() - Pamela Anderson - ![]() - Cameron Diaz - ![]() ALINTIDIR.(daha çok vardı ama ben bakmaktan sıkıldım.bunlar ne böyle kardeşim yaaa...)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |