![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Ece Uslu'dan yeni dizi (Seni Seviyorum)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Zerda dizisiyle bir dönem çok konuşulan Ece Uslu 'Aşkımızda Ölüm Var', 'Ölümüne Sevdalar' ve 'Sırça Köşk' bekleneni vermemesi üzerine bir süre ekranda uzaklaşmayı tecih etmişti. Güzel oyuncu, şimdi Yağmur Ajans ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Zerda dizisiyle bir dönem çok konuşulan Ece Uslu 'Aşkımızda Ölüm Var', 'Ölümüne Sevdalar' ve 'Sırça Köşk' bekleneni vermemesi üzerine bir süre ekranda uzaklaşmayı tecih etmişti. Güzel oyuncu, şimdi Yağmur Ajans imzalı 'Seni Seviyorum' adlı bir diziye başlıyor. Uslu, "Cast aşamasındayız. Senaryoyu okudum, beğendim fakat değişiklikler yapılacağı için bazı yerleri yeniden yazılıyor. Aceleci davranmak istemediğimiz için bir şeyler söylemek için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Ama yeni yayın döneminde ekranda olacağım" diye konuştu. ![]() Ece Uslu'nun Yeni Dizisi Mart Ayından İtibaren Ekranlarda Olacak. (Gecce.com) |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |