![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Hülya& Banu şov geliyor!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Banu Alkan: "İki dev beyin biraraya geldiğinde neler yapılacağını göstereceğiz" Afrodit Banu Alkan, yeni atılımların arifesinde olduğunu açıkladı: Hülya Avşar bana birlikte şov yapmamızı önerdi, ben de zevkle kabul ettim. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hülya& Banu şov geliyor! Banu Alkan: "İki dev beyin biraraya geldiğinde neler yapılacağını göstereceğiz" Afrodit Banu Alkan, yeni atılımların arifesinde olduğunu açıkladı: Hülya Avşar bana birlikte şov yapmamızı önerdi, ben de zevkle kabul ettim. Türkiye'yi ayağa kaldıracağız!.. Günaydın'da yer alan habere göre, uzun zamandır ortalarda görünmeyen Banu Alkan, Hülya Avşar'la birlikte şov programı yapacaklarını açıkladı. 'Aşk Yap Benimle' adlı yeni albümünün hazırlıklarını sürdüren 'Afrodit', Hülya Avşar'ın kendisine yaptığı teklifi zevkle kabul ettiğini belirterek "İki dev beyin biraraya geldiğinde neler yapabileceğini göstereceğiz. Türkiye'yi ayağa kaldıracağız" dedi. devamı...
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 162 Rep: 16193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hülya& Banu şov geliyor! İki dev mii sasarım hala ulkemızde magazın denen uyutmacaya ınanan kaldı mı?halkımız artık bılınclensın ve o sacma sapan dızılerı,magazını seyretmesın ..tepkısını koysun artık..eglence adı altında bıle olsa halkı bılınclendırmeye calısan programlar yapılmalı ve halk uyutulmamalı |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |