![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Memati ölsünmü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yaklaşık bir haftadan fazladır öğrenciler le aramızda geçen diyalog; aynen aktarıyorum.... -hocam memati ölsün mü? - hadi gidin başka işiniz yok mu? -hocam memati ölsün mü? - oğlum kimdir bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? Yaklaşık bir haftadan fazladır öğrenciler le aramızda geçen diyalog; aynen aktarıyorum.... -hocam memati ölsün mü? - hadi gidin başka işiniz yok mu? -hocam memati ölsün mü? - oğlum kimdir bu memati? -Nasıl olur dalga geçmeyin hocam? -oğlum gerçekten dalga geçmiyorum...Kim bu memati? ve ben geçen hafta öğrendim ... Bu kadar insanın deli olduğu memati kimdir dedim ve oturdum tv başına...Seyrettim ısrarla ne oluyo diye anlamaya çalışarak....Memati ölürmü ölmez mi bilmem ama ben dizi yi sevmedim..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? herkesın yaptıhı seyler (ızledıhı okuduhu dınledıhı gulduhu agladıhı ) bana hep itici gelmiştir ![]() |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? konustugum gıbı yazma işi bende bıraz psikolojık turkce ve edebıyat ogretmenlerımle hep problemlerım oldu da ama madem halk bole ıstıo bundan sonra dıkkat ederım ![]() |
| | |
| | #17 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memati ölsünmü? Vadi'nin sevilen karakteri Muro ölmekten kurtuldu Kurtlar Vadisi’nde yıldızı parlayan Muro izleyici tarafından sempatik bulununca senaristler tarafından öldürülmek yerine itirafçı olarak rolü devam ettirilecek. Terör örgütü üyesini canlandıran Muro, sempatik tavırlarıyla izleyicilerin tepkisini çekti. Seyircilerden gelen tepki üzerine senaryo değiştirildi ve Muro, itirafçı olacak. Sempatik birisi olan Muro, böylece örgütten ve ölmekten kurtulacak. PEKİ MURO NASIL İTİRAFÇI YAPILACAK? Senaryo yazarları dizide hem mesaj vermek hem de Muro’nun durumunu düzeltmek için Terörle Mücadele polislerinin kapısını çaldı. Polisin yaşadığı gerçek olaylardan yola çıkan senaryo yazarları en son bir bombacının ve babasının hikayesini dizide kullanmaya karar verdiler. Bu olaya göre Muro’nun memleketinden babası veya dedesi İstanbul’a gelecek ve Muro’ya nasihat edecek. O da terör örgütünde yaptığı eylemlerden pişman olup itirafçı olmaya karar verecek. (alıntı)
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kurtlar vadisi, memati, polat alemdar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |