FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Tv Dizileri ve Programlar

Sizin Diziniz Hangisi?

Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Sizin Diziniz Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar sizin diziniz hangisi birini seçin bakalım.Cevaplarıda burda paylaşınki kim neyi seviyo bilelim:) Not:Kurtlar vadisi bu seçeneklere konulmamıştır.Malum rakipsiz reyting rekorları kıran bir dizi...."

Anketimiz: Sizin Diziniz Hangisi?
Kavak Yelleri 4 7,84%
Doktorlar 5 9,80%
Asi 2 3,92%
Avrupa Yakası 20 39,22%
Binbir Gece 2 3,92%
İki Aile 0 0%
Yaprak Dökümü 17 33,33%
Sıla 1 1,96%
Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-02-2008, 10:54 AM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Sizin Diziniz Hangisi?

Evet arkadaşlar sizin diziniz hangisi birini seçin bakalım.Cevaplarıda burda paylaşınki kim neyi seviyo bilelim:)

Not:Kurtlar vadisi bu seçeneklere konulmamıştır.Malum rakipsiz reyting rekorları kıran bir dizi.
Sponsored Links
Alt 09-02-2008, 10:57 AM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Sizin Diziniz Hangisi?

İlk cevabı ben vereyim Doktorlar ve Sıla.
Alt 09-02-2008, 12:49 PM   #3
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

eee ben yaprak dökümünü çok seviyorum ama avrupa yakasını hiç kaçırmıyorum..
Alt 09-02-2008, 01:57 PM   #4
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

bu yazdığın dizilerin çoğunu izliyorum açıkçası:))) dizikoliğim azcık ama en çok zeevk alarak izlediğim avrupa yakası ve kavak yelleri.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 09-02-2008, 02:50 PM   #5
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Yaprak dökümünü seçtim zira onu izlemek bana inanılmaz eyif veriyor . :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 09-02-2008, 03:02 PM   #6
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

En kalitelisi Yaprak dökümü ama ben Gence seyrediyorum hayran bir şekilde ve Kurtlar vadisi seyretmeye başladım.
Ve aslında ismini pek duymamış olabilirsiniz ama STV'de Hakkını Helal Et
Alt 09-02-2008, 03:07 PM   #7
Yeni Kayıt
HEDEFLERİNİ GÖRMEYENLER ENGELLERİ GÖRÜR

musip kıymetli bir taşmusip kıymetli bir taşmusip kıymetli bir taşmusip kıymetli bir taş
heart Cevap: Sizin Diziniz Hangisi?

Avrupa yakası dşında hiçbir diziyi izlemiyorum.Avrupa Yakasını izliyorum hiç kaçırmıyorum çok komik bir dizi
Alt 09-02-2008, 03:42 PM   #8
Uye

sarahhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

sarahhh has a spectacular aura aboutsarahhh has a spectacular aura about

bence asiiiiii çok güzel bir dizi.özellikle çetin tekindor ve boşrol oyuncaları çok iyi seçilmiş ya aslında boşrel oyuncalarıda geri kalan tüm ekipte mükemmel bir uyum söz konusu ayrıca çok ta başarılar dilerim başarılarının devamı gelir ve bizde vurdulu kırdılı dizeleri izlemekten vazgeçeriz...
sarahhh isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2008, 07:50 PM   #9
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Bende hafta içi trt 1 de bir dizi var (saraydaki mücevher ) harika br dizi onu izliyorum
japon dizi filmi harika mesajları var zaten konu mutfakta geçiyo yemek kültürleri çok değişik ve izlemek keyif veriyo bana tavsiye ederim ..

Konu Selinamm tarafından (09-02-2008 Saat 08:28 PM ) değiştirilmiştir..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2008, 07:55 PM   #10
Yeni Uye

rose_flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rose_flower is on a distinguished road
rose Cevap: Sizin Diziniz Hangisi?

eee hani Menekşe ile Halil yok burada..bende doktorlar diyeyim barim oda supeeer canım..
rose_flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
dizi, kurtlar vadisi, reyting, televizyon

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:24 AM .