![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Sizin Diziniz Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar sizin diziniz hangisi birini seçin bakalım.Cevaplarıda burda paylaşınki kim neyi seviyo bilelim:) Not:Kurtlar vadisi bu seçeneklere konulmamıştır.Malum rakipsiz reyting rekorları kıran bir dizi...."
| Anketimiz: Sizin Diziniz Hangisi? | |||
| Kavak Yelleri | | 4 | 7,84% |
| Doktorlar | | 5 | 9,80% |
| Asi | | 2 | 3,92% |
| Avrupa Yakası | | 20 | 39,22% |
| Binbir Gece | | 2 | 3,92% |
| İki Aile | | 0 | 0% |
| Yaprak Dökümü | | 17 | 33,33% |
| Sıla | | 1 | 1,96% |
| Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizin Diziniz Hangisi? Evet arkadaşlar sizin diziniz hangisi birini seçin bakalım.Cevaplarıda burda paylaşınki kim neyi seviyo bilelim:) Not:Kurtlar vadisi bu seçeneklere konulmamıştır.Malum rakipsiz reyting rekorları kıran bir dizi.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? İlk cevabı ben vereyim Doktorlar ve Sıla.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? eee ben yaprak dökümünü çok seviyorum ama avrupa yakasını hiç kaçırmıyorum.. ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? bu yazdığın dizilerin çoğunu izliyorum açıkçası:))) dizikoliğim azcık ama en çok zeevk alarak izlediğim avrupa yakası ve kavak yelleri. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Yaprak dökümünü seçtim zira onu izlemek bana inanılmaz eyif veriyor . :) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? En kalitelisi Yaprak dökümü ama ben Gence seyrediyorum hayran bir şekilde ve Kurtlar vadisi seyretmeye başladım. Ve aslında ismini pek duymamış olabilirsiniz ama STV'de Hakkını Helal Et
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 329 ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupa yakası dşında hiçbir diziyi izlemiyorum.Avrupa Yakasını izliyorum hiç kaçırmıyorum çok komik bir dizi ![]()
__________________ MUSAB GÜLTEKİN |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? bence asiiiiii çok güzel bir dizi.özellikle çetin tekindor ve boşrol oyuncaları çok iyi seçilmiş ya aslında boşrel oyuncalarıda geri kalan tüm ekipte mükemmel bir uyum söz konusu ayrıca çok ta başarılar dilerim başarılarının devamı gelir ve bizde vurdulu kırdılı dizeleri izlemekten vazgeçeriz... |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Bende hafta içi trt 1 de bir dizi var (saraydaki mücevher ) harika br dizi onu izliyorum japon dizi filmi harika mesajları var zaten konu mutfakta geçiyo yemek kültürleri çok değişik ve izlemek keyif veriyo bana tavsiye ederim .. Konu Selinamm tarafından (09-02-2008 Saat 08:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 31 ![]() | eee hani Menekşe ile Halil yok burada..bende doktorlar diyeyim barim oda supeeer canım.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dizi, kurtlar vadisi, reyting, televizyon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |