![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Sizin Diziniz Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "birde ankete "diğer" diye bi seçenek koysaydınız iyi olurdu. Benim tek dizim Elveda Rumeli o da seçeneklerde yok :(..."
| Anketimiz: Sizin Diziniz Hangisi? | |||
| Kavak Yelleri | | 4 | 7,84% |
| Doktorlar | | 5 | 9,80% |
| Asi | | 2 | 3,92% |
| Avrupa Yakası | | 20 | 39,22% |
| Binbir Gece | | 2 | 3,92% |
| İki Aile | | 0 | 0% |
| Yaprak Dökümü | | 17 | 33,33% |
| Sıla | | 1 | 1,96% |
| Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 1215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? birde ankete "diğer" diye bi seçenek koysaydınız iyi olurdu. Benim tek dizim Elveda Rumeli o da seçeneklerde yok :( |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Haklısın arkadaşım anketi açtıktan çok sonra aklıma geldi diğer şıkkı,artık başka bi ankette telafi ederiz bunu:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #23 |
| Banned | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Kesinlikle Yaprak Dökümü............... |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | bende doktorlar dedim ama artık tadı kaçıyo açıkcası senaryo hep aynı şey üzerine dönüp duruyo sanki bi zenan küser bi ela .....hal böyle olunca da izleyesi gelmiyo insanın yaprak dökümüde fırsat buldukça izlediğim bi dizi arka sokaklar var bide bomba bence eğleniyorum onu izlerken |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? bence sınıf ve arka sıradakiler ama onlar olmadıggı için doktorlar....:D |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? doktorlar ve yaprak dökümü ![]() |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? hatirla sevgili...yaprak dokumu;)) |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? ben sadece kurtlar vadisini izliyorum, ne olacak şimdi... ama asi dizisini çok seyretmek istiyorum bizim memlekette çekiliyor dizi. 14 gün sonra askerlik bitince bütün bölümlerini netten indirip izleyecem :) |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? hatırla sevgiliiiiiiiiiiiiiii |
| | |
| | #30 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Doktorlar, Bıçak Sırtı, Yaprak Dökümü, Elveda Derken, Asi |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dizi, kurtlar vadisi, reyting, televizyon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |