![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Sizin Diziniz Hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ama neden kurtlar vadisi yok..."
| Anketimiz: Sizin Diziniz Hangisi? | |||
| Kavak Yelleri | | 4 | 7,84% |
| Doktorlar | | 5 | 9,80% |
| Asi | | 2 | 3,92% |
| Avrupa Yakası | | 20 | 39,22% |
| Binbir Gece | | 2 | 3,92% |
| İki Aile | | 0 | 0% |
| Yaprak Dökümü | | 17 | 33,33% |
| Sıla | | 1 | 1,96% |
| Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? ama neden kurtlar vadisi yok ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? ilk tercih hakkım tabiki yaprak dökümü |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Zaten kıyamet gibi dizi var...Fırsat buldukça "elvede rumeli" ve "bıçak sırtı" nı tercih ediyorum... |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Ben öyle çok fazla dizi takip etmem ama, izlediğim dizi, yaprak dökümü, kavak yelleride güzel dizi aslında:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Kurtlar vadisi ile ilgili not yazdım sgor kardeşim zaten izlemeyen yok onu dolayısıyla hep o seçilecekti:) ve diğer arkadaşlarda farklı dizi isimleri yazmışlar ama zaten bir sürü dizi var hepsini yazmaya kalsam bu sayıyı 2ye katlar.Oy veren herkese buarada teşekkürler:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? hiç biri ıkı senedır tv ızlemıorum nasıl katlanıosunuz o sacma dızılere onuda anlamıs degılım |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? o kadar izlerken gerilmeme rağmen,yaprak dökümü!! |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? s.a beyler bence en iyisi avrupa yakası |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizin Diziniz Hangisi? Yaprak Dokumu elbette ama Ikı Aıle' yı de ızlemenızı tavsıye ederım zıra eglencelı bır dızı :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dizi, kurtlar vadisi, reyting, televizyon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |