![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "KURTLAR VADİSİNDE küpeli erkek yok" başlıklı konu görüntüleniyor, "küpe erkek dünyasında artık var ,dün akşam ilgimi çekti KURTLAR VADİSİNDE bir tane küpeli erkek yok ,sokaktan geçen figüranlar bile küpesiz bu yönetmenin ayrımcılığı mı , birde tipler özellikle pis ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16277 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KURTLAR VADİSİNDE küpeli erkek yok küpe erkek dünyasında artık var ,dün akşam ilgimi çekti KURTLAR VADİSİNDE bir tane küpeli erkek yok ,sokaktan geçen figüranlar bile küpesiz bu yönetmenin ayrımcılığı mı , birde tipler özellikle pis herif tiplemesi kullanılmış içlerine en temizi polat alemdar , ama hepsi küpesiz erkek , |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KURTLAR VADİSİNDE küpeli erkek yok Hiç dikkat etmemiştim sevgili orkuorkun , izlediğimde ben de bir bakayım :) |
| | |
| | |