![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Vajina toplanır mı Hocam?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hülya Avşar konuğu estetisyen Onur Erol'u, penis boyu ve vajinayla ilgili sorularıyla bunalttı Hülya Avşar, Digiturk’teki şovuna konuk ettiği estetisyen Onur Erol’u sürekli soru sorarak bunalttı Hülya Avşar, Türkmax’ta yayınlanan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vajina toplanır mı Hocam? Hülya Avşar konuğu estetisyen Onur Erol'u, penis boyu ve vajinayla ilgili sorularıyla bunalttı Hülya Avşar, Digiturk’teki şovuna konuk ettiği estetisyen Onur Erol’u sürekli soru sorarak bunalttı Hülya Avşar, Türkmax’ta yayınlanan “Hülya Avşar Stüdyosu” adlı şovunun önceki günkü bölümünde ilginç bir konuyu gündeme getirdi. Programında ünlü estetisyen Prof. Dr. Onur Erol’u ağırlayan Avşar konuğuna penis boyunun büyütülüp büyütülemeyeceğini sordu. Avşar, Prof. Erol’un “Ben o konuyla uğraşmıyorum” cevabına rağmen sorularını sürdürünce ortaya şu ilginç diyalog çıktı: H.A: Penis büyütülebiliyor mu gerçekten? O.E: Ben uğraşmıyorum o konuyla... H.A :Uğraşmıyorum derken ret mi ediyorsunuz? O.E : Evet reddediyorum. H.A :Peki buna inanmadığınız için mi reddediyorsunuz? O.E : O konuyla uğraşmak istemiyorum. H.A :Peki böyle bir şey gerçek mi? O.E : Var tabii... H.A : Peki işlevini yerine getirebiliyor mu? O.E : Tabii oraya platin, protez konabiliyor. Onu koyan arkadaşlar var. H.A : Bunlar çoğunlukta mı en azından onu söyleyin? O.E : Sanmıyorum. Çünkü bu operasyonun yan etkileri var. Örneğin doğallıktan uzaklaşmanın verdiği problemler. Bu yüzden bu hastalarla uğraşmak zor. Profesörle vajina diyalogları H.A: Peki vajina toplamak diye birşey var mı? O.E: Vajina toplamak cerrahi bir şey değil. H.A: Bunu duyuyorum ve beni çok şaşırtıyor. O.E: Bu hiçbir doktorun işi değil. Kalkıp da hiçbir plastik cerraha müracaat etmesinler. Akşam Galiba,Hülya Avşar Gitgide azalan popularitesini Etek altı muhabbetleriyle tekrar kazanmaya çalışıyor
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23214 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vajina toplanır mı Hocam? H.A: Peki vajina toplamak diye birşey var mı? O.E: Vajina toplamak cerrahi bir şey değil ben toplatıp cepte, cüzdanda taşıyanlar varmış diye duydum uçmuş bunlar artık normal yaşamıyoruz bu gidişat iyi değil :Extranado: |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Konuya göre cevap! Hoca Nasrettin malum, nükdedan, bazen aleni, bazen anlayana söylermiş sözlerini veya eylemini ona göre yaparmış; Birgün bir bilmiş ve ukela , Hocam.. Tuvalete ağzımızda sakız veya yemekle girersek olurmu? Hoca bakmış, gaye başka.. Evet oğlum girilirde senin gibiler çıkarken ağzında bişey var görenler ....yemişte çıkıyor sanır, sen bilirsin demiş. Her konu, her yerde ve herkese sorulmaz! H.A |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Konuya göre cevap! Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Vajina toplanır mı Hocam? Arkadaşlar bu tip şeyleri neden koyuyorsunuz kı hadi onlar ne mal oldukları belli adi insanların ama sizde onların yaptıklarını konuşarak yayınlayacak onların çinkin olaylarına alet olmayın.
__________________ GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER ------>MÜHÜR BENDE |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |