![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "lost'un yeni sezonu ne zaman??" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşkar bileniniz varmı lost'un yeni sezonu ne zaman başlıyor? ben 2 ay içersinde bütün sezonlarını indirip izlemiştim ve bağımlılık yaptı şimdi yeni sezonun başlamasını bekliyorum ama ne zman başlıyacak bilmiyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | arkadaşkar bileniniz varmı lost'un yeni sezonu ne zaman başlıyor? ben 2 ay içersinde bütün sezonlarını indirip izlemiştim ve bağımlılık yaptı şimdi yeni sezonun başlamasını bekliyorum ama ne zman başlıyacak bilmiyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lost'un yeni sezonu ne zaman?? Yeni 4. sezon Şubat 2008 ayından itibaren yayınlanacağı açıklandı, Meraklısı iseniz Lost kelimesini google arama motorundan arat ve Lost dizisinin birçok sitesi var, oradan gelişmeleri ve ilginç yorumları oku. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |