![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Tv Dizileri ve Programlar forumu içinde "Kuzey Rüzgarı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selamlar arkadaşlari Aranızda Kuzey Rüzgarının ilk bölümünü seyreden oldumu. İlk 20 dakikasını seyredememk ile birlikte bence sürükleyici bir hal alacak gibi görünüyor. Kadir İnanır & Oktay Kaynarca ile sağlam bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Kuzey Rüzgarı Selamlar arkadaşlari Aranızda Kuzey Rüzgarının ilk bölümünü seyreden oldumu. İlk 20 dakikasını seyredememk ile birlikte bence sürükleyici bir hal alacak gibi görünüyor. Kadir İnanır & Oktay Kaynarca ile sağlam bir ekip olmuş birde yan karakterler başarılı tipler... Bakalım sonu ne olacak
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuzey Rüzgarı Kuzey Rüzgarı'nı izledim ama sonuç hayal kırıklığı hiç sürükleyici değil mafya,kabadayı tarzı dizilerde o kadar çok artış varki hangisini izleyeceğine karar veremiyor seyirci ama şu gerçekki Kurtlar Vadi'sinin alternatifi olmayacağı gibi çabucak daha öncedende olduğu gibi sessiz sedasız yayınına veda ederler?bu seneki çoğu dizi fiyasko ile sonuçlanıp bir çok ünlü oyuncuyu kullanmalarına rağmen yayından kaldırılmıştır örnek vermeme gerek yok bu sene en iddialı dizilerden birisi komiser Nevzat gerçek ve sürükleyici bir polisiye dizi olmuş ayrıca Komiser rolündeki Altan Erkekli diziye çok iyi bir hava vermiş rolünü iyi üstlenmiş!ilk bölümünü dün akşam seyretme imkanım oldu benim kanımca usta aktörle bu dizi çok yol kateder?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuzey Rüzgarı Seyrettim ama Kurtlar vadisi nin yanına bile yaklasacagını sanmıyorum. Biraz eski turk filmlerine benzemiş Orn. Kadir baba diyor iceri bir cdelikanlı girecek cıkarmamız lazım, Karsısındaki kisi tamam eski usul hallederiz diyor. Polat hapisaneden helikopterle adam kacırıyor,bunlar eski usul hallediyorlar:biggrin: Komik ya! Kadir İnanırdan daha iyi birseyler beklerdim. |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kuzey Rüzgarı bence çok acele etmesek... Bakarız zamanla işler rayına girer... Bunlar da denizaltı ile girerler hapishaneye
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kuzey Rüzgarı Maalesef yorumumda yanıldığımı anladım. Sabır ile takip ettim ama maalesef bir yere varamadım dizide. Ve nihayet Kadir İnanır'da diziden ayrılmaya karar verdi. Yazık oldu |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |