![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yavuz01 güzel dileklerin için tşk ediyorum.:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Yavuz01 güzel dileklerin için tşk ediyorum.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) çok güzel ya ellerinize sağlık ne diyelim :)))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) vücut oranları iyi ayarlanmamış gibi görünüyor ve dikkatimi çekti eller hiç çizilmemiş ve ne yalan atayım çok sıradan ve fazlasıyla yapay.Ama kıyafetlerinde yaratıcı... |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) atlamadan söylemeliyim ellerine sağlık... |
| | |
| | #25 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Alıntı:
Eleştirin için tşk ederim. Yaptığım resimlerde önemli olan kıyafetler zaten. Normal resim çizimleriyle bu resimler aynı değil.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) |
| | |
| | #27 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Alıntı:
Güzel düşüncelerin için tşk ediyorum...
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |