![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Yorumun için tşk ediyorum. Kara kalem çalışmalarını bende çok beğeniyorum. Karakalem Çalışmaları Resimleri Ayrı Bir Havaya Sokuyor.Resme Ayrı Bir Anlam,Hoşluk,Güzellik,Çekicilik Katıyor..Karakalem Çalışmalarını Oldumolası Sevmişimdir. Bence ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Rep Gücü: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Alıntı:
Bence Bundan Sonra Karakalem Çalışmalarına Ağırlık Verin
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Alıntı:
Resimleri iyi incelemişsin. Evet o resimde çay poşeti kullandım. O resimlerde yaratıcılık önemliydi ve elimden geldiği kadar yaratıcı olmaya çalıştım. Eleştirin için tşk ediyorum.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Hepsi çok güzelller ve senin elinden çıkmış, anladığım kadarıyla modayıda takip ediyosun çünkü kıyafetleri kendi düşüncelerine göre tasarlamışsın buda ayrı bir renk katmış emeğine sağlık.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #14 | |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Alıntı:
Kıyafetlerin hepsini ben tasarladım. Moda konusuna gelince ben yakışanın giyilmesinden yanayım Gülüm.İster yeni moda ister eski moda yeterki yakışsın. Ama giyim zevkim çok iyidir.Giyimde uyumu çok severim.
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Ellerine sağlık saharay çok değişik ve güzeller.Bence devam ettir bu kabiliyetini.Aslında modelistlik yapabilirsin.Bi düşün
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Rep Gücü: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Saç ve giysi modellerin çok hoş.Stilist olmayı düşün bence. |
| | |
| | #17 | |
"Önyargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur." Einstein
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) Bu çalışmaları stilistlik eğitimi alırken yapmıştım zaten. ![]() Eleştiri için tşk ederim.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #19 | |
Doğangüneş beğenmene sevindim. Ben hobi olarak düşünüyorum. Önerin için tşk.
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharayın El Emeği Göz Nuru Resim Sergisi(Giriş +Rep:) iki sanat bir anda buluşmuşş SAHARAY devamını bekleriz........çizdiğin her çizgide yeni ahenk ve biçimsel değer bulman dileğiyle |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |