![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu" başlıklı konu görüntüleniyor, "/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// msgsü mezunu deneyimli hocalar aracılığıyla güzel sanatlara hazırlık kursu açmış bulunmaktayız. Bu kurs sadece 20 öğrenci kontenjanıyla sınırlıdır. çünkü vermek istediğimiz eğitimin kalitesini bozmak istemediğimiz gibi, eğitim alan öğrenciler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// msgsü mezunu deneyimli hocalar aracılığıyla güzel sanatlara hazırlık kursu açmış bulunmaktayız. Bu kurs sadece 20 öğrenci kontenjanıyla sınırlıdır. çünkü vermek istediğimiz eğitimin kalitesini bozmak istemediğimiz gibi, eğitim alan öğrenciler içerisinde en az %90 başarı hedefimiz. bu doğrultuda eğitim almak isteyen öğrenci adayları aşağıdaki ders gün ve saat bilgilerine göre bizimle iletişime geçebilirler.. Detaylı bilgi için 0 539 281 42 69 - 0 216 340 76 43 numaralı telefonlarla iletişime geçebilirsiniz. İstanbul / KADIKÖY - ACIBADEM Ders Günleri 1- Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma (haftaiçi grubu) 2 - Cumartesi - Pazar (haftasonu grubu) 250 ytl 3 - Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe - Cuma - Cumartesi (tüm hafta) //////////////////////////////////////////////////////////////////////// |
| | |
| Sponsored Links |
| | |