![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? Tiyatro/Sinema Müzik Resim Mimari Dans Seramik Fotoğraf..."
| Anketimiz: Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi? | |||
| Tiyatro/Sinema | | 6 | 42,86% |
| Müzik | | 8 | 57,14% |
| Resim | | 6 | 42,86% |
| Mimari | | 4 | 28,57% |
| Dans | | 2 | 14,29% |
| Seramik | | 0 | 0% |
| Fotoğraf | | 3 | 21,43% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? Bence hepsinin insanda bıraktığı tat birbirinden farklı ama nedense ben tiyatro sözkonusu olunca daha da keyif alıyorum . Hayatın aynasını , üçüncü bir göz olarak dışarıdan izlemek , çok şey kazandırıyor bana ve ruhuma . O sebeple , illa bir seçim gerekirse sanırım tiyatro burun farkıyla öne geçer :) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? Tiyatro/Sinema, Mimari ve Resim güzel bence...
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? Bence müzik hepsinden daha hoş.Özellikle enstrümanlar ile yapılan yarı fantazi müzik çok hoşuma gidiyor.... |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? heykel niye yok.Pardon.bedri baykamın her yaptıgı karalamaya sanat eseri,jan janlı giyinen seksi şarkıcılar sanatcı diyorsunuz. ama ankette heykel yok |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel sanatlarin en güzel dalı sizce hangisi..? HAklısınız heykel de ayrı bir sanattır . KAzım Karakaya'nın heykellerini de ayrıca çok beğenirim . Sizce sanatın en güzel dalı o ise lütfen onu yazın sn. safo. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |