![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "Bu hafta neler yaptım ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ablacım kusura bakma çalışmaktan hiç bir sosyal faaliyete katılamıyoruz. Burada sinemadan başka bir kültürel faaliyet gelmiyor...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu hafta neler yaptım ? Ablacım kusura bakma çalışmaktan hiç bir sosyal faaliyete katılamıyoruz. Burada sinemadan başka bir kültürel faaliyet gelmiyor.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu hafta neler yaptım ? Tahmin edebiliyorum . Benim mesleğim de sosyal etkinliklere katılmama olanak sağlayan bir meslek olduğu için şanslıyım aslında . Lütfen sorun yapmayın . Ben de elimden egeldiğince sizlerle paylaşmaya çalışıyorum :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |