![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "Camdaki Şıklık" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cam ile yapılan sanatın güzelliğine bakın..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Camdaki Şıklık Cam ile yapılan sanatın güzelliğine bakın ![]() ![]() ![]()
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık çok teşekkür ederim süper bişey bunlar yhaa bayılıyorum cam sanatına. çok keyif aldım emegine saglık
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık Rica ederim. Cam sanatını icra edenlere hayranım bende. Nasıl oluyorda bu kadar kısa zamanda bu harika şeyleri eydana getiriyorlar değil mi.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık Evet, çok güzel ve çok şık camlar ne kadar güzel yapılmış:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık Yaratıcılığın sınır tanımadığı bir kere daha onaylandı bence bu görüntülerle . Birbirinden şık ve estetik heykelciklerin , cam gibi işlenişi ve muhafazası zor bir elementten yapılması da ayrıca bir hayranlık yarattı bende . Yapanların ellerine ve emeğine sağlık demekten başka elden ne gelir ki :) |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık çok çok güzeller yaa,emeğine sağlık.... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık ya süper şeyler bunlar emeğine sağlık insanın gölerini alıyor. |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık Harika çok güzeller bende buna benzer bi konu açmıştım ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Camdaki Şıklık Gerçekten harika.... |
| | |
| | |