![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Güzel Sanatlar forumu içinde "G.S.F,G.S.L sınavlarına hazırlık kursları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Guzel Sanatlar Dersleri Temel sanat egitiminden,profosyonel çalisma disiplinine,her adimda egitim. Dersler her yasa yönelik olup su sekilde gruplandirilir: 1.Ilkokul ve Anasinifi yas grubu çocuklarina-Temel resim kurallari ve yaraticilik 2. Güzel ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | G.S.F,G.S.L sınavlarına hazırlık kursları Guzel Sanatlar Dersleri Temel sanat egitiminden,profosyonel çalisma disiplinine,her adimda egitim. Dersler her yasa yönelik olup su sekilde gruplandirilir: 1.Ilkokul ve Anasinifi yas grubu çocuklarina-Temel resim kurallari ve yaraticilik 2. Güzel Sanatlar Liseleri yetenek sinavlarina hazirlik. 3.Güzel Sanatlar Üniversiteleri yetenek sinavlarina hazirlik. 4. Orta ve her yas grubuna. Engin Dogan atolye@engindogan.info |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |