![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Kuran-ı Kerim forumu içinde "KUR'ANI KERİMİ Öğreniyorum(Program)" başlıklı konu görüntüleniyor, "bence her MüSLÜMANIN Bilgisayarında bulunması gerekli olan bir arşiv?bu programı hazırlayan arkadaşı tebrik etmek etmek gerekli gerçektende çok emek harcanmış bir eser? Kur'ani Kerimi Ogreniyorum... İcindekiler : İnanc Din Nedir? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KUR'ANI KERİMİ Öğreniyorum(Program) bence her MüSLÜMANIN Bilgisayarında bulunması gerekli olan bir arşiv?bu programı hazırlayan arkadaşı tebrik etmek etmek gerekli gerçektende çok emek harcanmış bir eser? ![]() Kur'ani Kerimi Ogreniyorum... İcindekiler : İnanc Din Nedir? İman İman Nedir? Allah'a iman Meleklere iman Kitaplara iman Peygambere iman Ahiret gününe iman Kadere iman İslam ve Mükellef İbadet. Nicin İbadet Yapiyoruz Abdest Abdest Alınısı (Resimli) Abdest Dualari Gusül Teyemmüm Namaz Oruc Zekat Hac Kurban Peygamberimiz (s.a.v) Hayati 32 ve 54 Farz Dini Sualler Abad-ı Muasret (Ahlak Kurallari) Kur'ani Kerim'in Meali 40 Hadis İndir http://rapidshare.com/files/19096984...yorum.rar.html
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |