![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Kuran-ı Kerim forumu içinde "KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI" başlıklı konu görüntüleniyor, "SAYIN arkadaşlar toplum cok büyük yaıltılmıştır hiç bir harfi değişmeyen kuranı kerim elimizdeki mevcut kitap değildir hiç bir harfi değişmeyen insan eli dokunmayan kuranı kerim menerefe sırrındaki yeşil sayfaları olan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI SAYIN arkadaşlar toplum cok büyük yaıltılmıştır hiç bir harfi değişmeyen kuranı kerim elimizdeki mevcut kitap değildir hiç bir harfi değişmeyen insan eli dokunmayan kuranı kerim menerefe sırrındaki yeşil sayfaları olan kuranı kerimdir bu kitaba hiç kimsenin asla eli dokunamaz bir harfi değişmez hz allahın ifade ettiği kitap budur bu kitap sadece üç nesneden halk olmuş secilmiş batın ilmi sahibi olan hak aşıkları yani hakkın ilim verip gönderdiği kimseler okurlar onalrın bile eli değmez bir satırını asla tekra söylüyemezler onların vucudu kurnı kerime bağlıdır ırkarlıdır aşağıda hak imamı kendi vucudunu kendini acıklıyor ben renkli kısımlarla bu satıları anlamznız için acıklamaya calıştım umarım değer verirsiniz 282 - HANCI PERVANE Ak beyaz yeşil gelir al renk ak beyaz yeşil gelir al renk ne demektir erkekten gelen maya beyaz kadından gelen yeşil ikisi birleşince kırmızı kan olur Dokuza bağlanır yirmi bir yedi korsan üstüne dördü andan beşi babadan karışır on elin parmakları onda ayak parmakları eder yirmi bir de üreme organı yirmi bir nokta olur yedi elifte başa gelir iki kulaklar iki gözler iki burun birde ağız olur yedi hak aşığı insan sıfatında andan geliyoruz demektedir dokuz ay sonra bir adem dünyaya gelir Otuz iki ile vardır pazarım otuz iki farzla pazar ediyorum otuz iki farzın yerine getirilmesi için calışıyorum diyor Yetmiş üç çıkmaya nazarım ademin ikinci eşin hürden gelen oğlu ismi şehit yetmiş üçüncü ervahtır hak aşığı ben yetmiş üçüncü ervaha dahilim diyor Üç yüz altmış altıya bağladık bendimiz hak aşıkları 366 günün sayısına takabüldür ruhlarının sayısı 366 dır Beşi mubarek dördü dür kapımız beş isim ehlibeyittir 1 hz muhammed 2 hz ali 3 hz fatma 4 imam hasan 5 imam hüseyin bu beş ehlibeyit mübarektir diyor dört kitap ile kapı acarız incil tevrat zebur kurnı kerimle kapımız acılır Altı bin altı yüz altmiş altıya coğalırız 6666 kuranı kerimin ayetleridir hak aşığının vucudu 6666 ayettir coğalır Yüz dördü yirmi dörde bağlarız yirmi peygambere gelen yüz suhut sayfa dört büyük peygambere gelen dört büyük kitap hepsi bizim vucudumuxzdadır d,iyor biz hepsini bir birine bağlarız Altı cihhetimiz mahlkta mirac göün altıncı katıdır biz oraya dahiliz bizim ruhumuz ordadır orya bağlıyızSıfatı zatı bendi içinde Aya güneşe bağlıdır aya güneşe bağlıyız güneşte hz muhammedin sekiz gömleği var aydada hz alinin dört gömleği var güneş hayat kaynağıdır hak aşığı diyor hz muhammede hz aliye bağlıyız Adem bir alemdir ademin vucudu dünyayla aynı halk olmuştur bir insanın vucudu bir alemdir dünya inansın her şeyi ile vucudundadır Adem ölür alem ölmez insan ölür ma dünya ölmez yine durur Kudretten gelen kalem ölmez menerefe sırındaki kuranı kerim ve kalem ölmez Dolu bade içen bilir sırdaki bu kuranı kerimi ancak hakkın nuru cemali olan dolu içen okur bilir bu dolu bade dünayda yoktur cennette abu ayvan suyudur Bütün ademin vuçudunu dolu içen bir insanın vucudunu tamamen bilir Söyledim ilim irfan gören bilir işte söyledim haktan ilimirfan alan bilir Hancı kurban olsun bilene hak aşığı hancı pervane kurban olayım o haktan ilim alıp bilene Ak gelir sağ olana eğer vucudun sağlıklıysa yaşıyorsan cok güzel günler görürsün |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KURNI KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI h sadık nickli şahısın yazdıkları İslam'a aykırıdır. Kendi kafasına göre İslam'a kurallar koymaya çalışmakta, Allah'ın emir ve yasaklarını çarpıtmaktadır. Bu safsataları ciddiye alıp İslam'dan soğumayınız. İslam için tek geçerli rehber Kuran-ı Kerim ve Hz. Muhammed'in sünnetidir. Kendisinin bundan sonra foruma gonderdigi mesajlar,yonetici onayından gecmeden yayınlanmayacaktır.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI Çok teşekkürler yüksell bey, sonunda küfre giren bu meczubu kısmende olsa engellemek doğru bir karar. Ben dahil bir kaç arkadaş cevaplarla engel olmaya çalıştık hatta dozu bile aştık ama nafile. Teşekkürler. Endişem kalmadı şahsı için. Konu erkişi tarafından (02-09-2007 Saat 11:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 | |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | Cevap: KURNI KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI Alıntı:
aslında en büyük mescuplar sillersiniz hak aşıklarına gelen sözlerde derki hak aşıklarının ağzından cıkan mürşittir mürşit ise kuranı kerimdir kim kurana inanmazsa işte kafir odur ben silerin gerceği öğrenip hz muhammede ümmet olasınız diye caba harcadım siz aslında yezide ümmetsiniz bunun farkında değilsiniz | |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI Alıntı:
Yine bir yolunu bulmuşsun h sadık, ama bir soru sana yezit seni de çarpsın doğruyu söylemezsen. ![]() ![]() sadık kime sadık, Rabbi ne mi? Nefsine mi? Birde sizde çok sık kullanılan bir isim var? SATILMIŞ ne demek? Not:Adı bu olan ve kendi üzerine alınan olmasın sakın bu h sadık için sorudur. Konu erkişi tarafından (02-09-2007 Saat 11:29 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: KURNI KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI bak kardeşim sanırım okuyorsunuzdur siz soru sormuşsunuz ben ondan cevap veriyorum cünkü kendimi savunmasam sizler benim yazdıklarımın gercek olmadığını ve sözlerimin arkasında durmadığını söyler ehlibeyitin teblihlerini savsata sanırsınız bütün sözlerim gercek ve doğrudur gelelim senin soruna ben ehlibeyite bağlıyım ıkrarlıyım bağlıyım sadığım satılmışa gelince ehlibeyiti sevenler şehitlerin ölmediğini hakkın cemali nurunun ölmeyeceğini bilirler türbelere şehitlerin olduğu yere cocuğu olmayan gelinler gider bana bir oğlan cocuğu ver sana kurban yapayım der o dileği yerine gelince oğlan kurban olarak istendiği için doğmadan o cocuk verilmiştir ismini satımış koyarlar satımış demek doğmadan ehlibeyite verilmiş satılmış anlamındadır |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI Alıntı:
Türbelere gidip çaput veya bez bağlanınca hemde oğlan çocuk oluyor ve onuda ehlibeyte satıyorsunuz? yani, ne yapıyorlar sizin satılmışları. Kız çocuğu olunca ne yapıyorlar? Ha aklımdayken konu başlığınıda elindeyse düzelt veya Moderatörler düzeltsin lütfen. KUTNI KERİM değil KURAN'I KERİM demek istedin sanırım. | |
| | |
| | #8 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI ya arkadaş bırakın bu ön yargılı davranmayı biz o kadar düşüncesizmiyizki keni cıkarımızıda bilmeylim neden bu devletin bütün önemli organlarının başında emevi şeriatını benimseyen insanlar var bizde onlara uyar onların gittiği yerden yürür bu pastadan bizde pay kaparız ama hz Allaha ulaşmak ehlibeyitinin yolunda gitmek öyle dünya cıkarı için döneklik yapmakla olmuyor sizlerin elinde ayıklanmış emevi cıkarına göre düzenlenmiş bir kaynak var bu kaynağın doğrumu yanlışmı diye araştırsanız ikinci bir alternatifi yok sizin için doğruysada o eksiksede o ama biz azınlık müslüman öyle hürafeye gecmiş eski kağıtlara inanmıyor bakıyorki hz muhammedin ölümünden sonra canlı kuranı kerim olan bir kerametli insanlar geliyor onlar canlıdanda soru soruyor cansızdanda dünyaya önceki geldiği yerleri ispatlıyor zamanı zaman içinde istediği adama yaşatıyor ispalıyor fiziki ispatı kanıtları var onların parayla pulla bir işi yok siz ne yapıyorsunuz cok okumuş molla olmuş birinin yanında yetişmiş el almış eh be kardeşim yunus emre ruhunu taşıyan dünyayı kurulurken seyreylediğini hatırlıyan ehlibeyitin ben yıllarca yanındayım niye el alamıyorum öyle safsata yok kız oğlan meslesine gelince müslümanda kız oğlan eşittir kız anadır ana hakkı hz allah kakıdır ben yukarıda kızı yazmadıysan o kız cocuğunu hakir görmek değil senin ucuz düşüneceğini bilseydim kızıda yazardım hz muhammede sordular ya resulullah seni görmek için buraya hucum ediyorlar onlara ne söylüyeylim hz muhammed dediki(sağlığımda ve ölümümde kimki beni görmek için buraya hucum ederse onlar cehennem kelpidir biz onların selameti için hac ibadetini yakınlarına verdik) hz muhamed mirca cıktığında ( hz Allah sordu benden ne istiyorsun hz muhammed dediki kuranımın tamamatını hümmetimin selametini) işte ümmetinin selameti için hz muhammedin nuru 73 üncü ervahtan olan şehitlere dağıldı her köye her şehire yakın geldi hz muhammed o senin hakir gördüğün yerde bizler hz muhammedin yanına gidiyoruz sizler kepce dozer bozamdığını görüyorsunuz ama ne hikmetse hala beyniniz neden olduğunu cıkaramıyor ve ceşitli kerametleride zaman zaman görülüyor örneğin ben 17 yaşında şehitin kanının yeşil filorsan gibi yandığını gördüm yanına gidiyorum yanma yok geri cekilip uzklaştğımıda yeşil ışık yanıyor orya işaret koydum sabah gelip baktım taştaki kurumuş kanmış siz hz muhammedi kabede arıyorsunuz halbuki oryla buranın hiç farkı yok haç herkese yakın ver,ildi işte arabın emrinde olduğunuzu anlayın sizler iftiryla hz muhammede dokuz kadın yaptınız bizler dokuz kadına elini vuranı peygamber olarak kabul etmiyoruz sizin bildiğiniz tüm bilgiler emevilerin ehlibeyiti kendi idoljilerine göre göstermek için atılan iftirlardır tv de memet ali erbil kadının kalcasına ahmet diyor islamın gıkı bile cıkmıyor halbuki hz muhammedin en büyük ismi ahmettir incilde ahmettir sizin işte ne yaptığınız islamı ne hale getirdiğiniz ortada bu forum işine gelen yazıyı onaylıyor yayına veriyor işinize gelmeyen yazıyı yayınlamıyor benim tekrar düzeltme imaknım bile yok sizler arayış içindesiniz hancı pervane yazılarını inceleyin kesin hak doğru yolu bulun bunun için yazıyorum yine darılmayın bizde kibir boğoz yok müslüman kibiri boğozu yenince doğruya yaklaşır |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KURAN'I KERİM HAKKINDA BİLİNMEYEN BÜYÜK YANILGI Bu forumun adab ve erkanına uygun düşmeyecek ama her hakde senin anlayacağın dil bu; Herkesten özür dileyerek; Ya hu be adam seni muhatap alıp soru yazıyoruz, olmayan beyninin yerine ezber dağarcığındaki zırvaları kusup duruyorsun. Ya adam gibi cevap ver, ki biliyorsan verebileceksin ben zaten üç ezber ve sapkın sözünden başka bir hiç olduğunu bildiğim için seni ifşa ediyorum. Ya da sus; Yani senin beğenmediğin biz anadolu insanlarının sözünü sana yazayım.Ben ne EMEVİYİM ne YEZİDİM aklını başına al sapkın. BİLİYORSAN KONUŞ İBRET ALSINLAR, BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |