![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaslar seven seven arkadaslar burda toplanıp sevdiğimiz şarkıları yazabilir muhabbet edebiliriz....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs Evet arkadaslar seven seven arkadaslar burda toplanıp sevdiğimiz şarkıları yazabilir muhabbet edebiliriz.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 273 Rep: 26904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs U2 bayılırım ayrıca U2'nin solisti bono çok hayran kaldığım ve çok yardımsever bir insan?işin aslı ben yabancı rock'tan hoşlanıyorum?eğer mükemmel bir müzik ziyafeti istyorsanız radyomda bu keyfe ulaşabilirsiniz?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Alıntı:
Aynen bende yabancı rock ı severim Öreneğin; 1 Evanescence 2 Eternal Tears Of Sorrow 3 WİTHİN TEMPTATİON 4 Tokio Hotel 5 My Chemical Romance ![]() 6 U2 TÜRKLERDEN: ŞEBNEM FERAH - CAN KIRIKLARI ![]() HEPİNİZİZE ISMARLIYORUM BU ŞARKIYI: Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense, Dünyanın bir ucunda tek başımayım Kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun Korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım Benim belki de gizli bir bildiğim var Elbette ağlarım Benim can kırıklarım var Senin gördüğün yanağımdan süzülenler Asıl içimde,içinde yüzdüğüm bir deniz var. . .
__________________ BEDAVA, KALİTELİ AVATARLAR İÇİN TIKLAYIN | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs waayy evanescence sper bayılıorm o gruba ayrıca dierlerinede:D |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 273 Rep: 26904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs Madem Türk'ler var önce özel isimleri büyük harfle yaz ondan sonra Rock Müzik kime ait onu öğren müzik evrensel ve bende bilhassa yabancı dinlemeyi seviyorum zaten bu müzik tarzının akımını batı'ya borçluyuz konu başlığını senden iyi biliyor ve anlıyorum orada Rock sevenler yazıyo Türkçe Rock değil.....
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #7 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 85 ![]() | Cevap: Rock sevenler..Duman,Şebo,Vega,Gripin vs Rock'ın Türkçesini de yabancısını da dinlerim, ama Anadolu Rock'tan çok da hoşlanmam. Şebnem Ferah, Teoman, Mor ve Ötesi, Pinhani, Kargo, Gece Yolcuları, Evanescence, Metallica, Bon Jovi, Bryan Adams favorilerim arasında.
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |