![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "republic of fenerbahçe!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "fenerbahçeliler bekliyorum hepinizi artık burdaki cimbom saltanatını bitirme zamanı geldide geçiyor bile :)))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() ![]() | fenerbahçeliler bekliyorum hepinizi artık burdaki cimbom saltanatını bitirme zamanı geldide geçiyor bile :))) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! şanpiyon fener en büyük fener |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! Nerede kurdunuz acaba Bu Republik Of feneri? Haberimiz olmadi da
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: İSTANBLUE ;) Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! Galatasarayliyim ve su an bile sivassporun sampiyon olmasini diliyorum. Umarim FB puan kaybeder Sivas kazanr ve sivas sampiyon olur
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! Biz FenerBahçeliyiz.. |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile anlaştı ve bu transfer FB ye 17 milyon Euro'ya mal oldu !!!! Hayırlı olsun diyelim
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: republic of fenerbahçe!!! 100 yıl önce doğdu şanlı efsane 100 yaşında mutlu ol FENERBAHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fenerbahce |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |