![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "Şebnem Ferah Fan Club" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yeniden Dogup Gelsem Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzüm masmavi çigliklar gökyüzümde Al beni yanina dünyadan koru Yeniden ögret dünyadaki yolu tanrim Hayalim var ümidim çok Sebebim var dönüsüm yok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şebnem Ferah Fan Club Yeniden Dogup Gelsem Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzüm masmavi çigliklar gökyüzümde Al beni yanina dünyadan koru Yeniden ögret dünyadaki yolu tanrim Hayalim var ümidim çok Sebebim var dönüsüm yok Yeniden dogup gelsem Çocuk kalir büyümezdim Açilan penceremden Yine seni severdim Al beni istersen sevgim içimde Gökyüzüm masmavi çigliklar gökyüzümde Al beni istersen korkum içimde Umudum isyanda isyanim karanlikta muhteşem bir şarkı ve sözler....şebo nun en son senfoni orkestrası ile verdiği konser olaganüstüydü bayıldım... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şebnem Ferah Fan Club yok ablacım o son konser değildi ilk defa senfoni orkestrasıyla konser verdi :) sadece ilk defa bir konser albümü cıkardı dvd,cd olarak ve 55000'in üstünde sattı dvd si :) |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Şebnem Ferah Fan Club Çok sevdiğim sıradışı sanatçılardan biri kendisi, aynı zamanda burçdaşım Her albümde kendini aşıyor, zevkle dinliyorum.
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |