![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "Barış Akarsu(1979-2007)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Barış Akarsu Biyografi 29 Haziran 1979 da Zonguldak'ta dünyaya gelir. Annesi Hatice Hanım ve Babası Selahattin Bey'dir. İlk, orta, lise eğitimini küçük yaşlarda yerleştikleri Amasra'da tamamlar. Lisedeyken yelken sporuna gönül ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Barış Akarsu Biyografi 29 Haziran 1979 da Zonguldak'ta dünyaya gelir. Annesi Hatice Hanım ve Babası Selahattin Bey'dir. İlk, orta, lise eğitimini küçük yaşlarda yerleştikleri Amasra'da tamamlar. Lisedeyken yelken sporuna gönül verir ve bu sporu Amasra Yelken Klübü'nde profesyonel olarak yapmaya karar verir. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlar. İlkokuldayken elinde blok flüt sokakta dolaştığını söyler. Ama esas müzikle tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye gitar ve mızıkası iledir. Evlerinde Ruhi Su, Cem Karaca sürekli dinlenen sanatçılardır. Barış Akarsu, o dönemlerde dinlemeye başladığı 70'lerin 80'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarını hala dinlemeye devam eder. Antalya'da animatörlük ve müzisyenlikten sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek burada 4 yıl boyunca çesitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yapar. Bu dönemde televizyonda gördüğü Akademi Türkiye yarışmasının tanıtım reklamları dikkatini çeker ve bu yarışmaya katılır. 2004 Temmuzda Akademi Türkiye Yarışmasını 1. olarak tamamlar. Yarışmadan sonra uzun süredir gelmeyi ve yaşamayı düşündüğü İstanbul'a yerleşir ve müzik çalışmalarına burada devam eder. Akademi Türkiye Yarışmasından hemen sonra yurdun dört bir yanında sayısı 100'ü geçen çesitli konserler verir. 14 Ocak 2005'te Seyhan Müzik'ten Sedar Öztop'un prodüktörlüğü ile yaptığı ilk albümü Islak Islak’ı piyasaya çıkarır. Bu albümden aynı yıl içerisinde Islak Islak, Kimdir O ve Amasra parçalarına klip çeker ve bunlar televizyonlarda müzik kanallarında yayınlanır. 17 Ağustos 2006 da Seyhan Müzik etiketli aranjör ve yönetmenliğini Ayhan Onurtaş,Ergin Altınel ve Ercüneyt Özdemir in yaptığı "Düşmeden Bulutlara Koşmak Gerek" isimli ikinci albümü çıkardı. İlk klip parçasını da albümün ilk parçası olan "Vurdum en dibe kadar" isimli çıkış parçasına çekti. 2006 yazında başladığı "Yalancı Yarim" dizisi ile gönüllere taht kurdu. Oynadığı "Tarık" karakteriyle müzisyenliğinin yanında oyunculuktada iddialı olduğunu gösterdi. 2007 Kral Tv Video Müzik Ödüllerinden En iyi Rock Sanatçısı Ödülünü aldı. Ayrıca Barış Akarsu, USDER tarafından "sosyal kalnma ve dayanışmaya verdikleri öneme göre" verilen ödüllerde "Rock Dalında En İyi Şarkıcı Ödülü'nü" , FUTURE dergisinin "Yılın En Sevilen Rock Sanatçısı Ödülü'nü" ve "CEM KARACA Özel Ödülü'nü" aldı. Ve Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu 6 günlük uzun bekleyişin ardından komadan çıkamayarak arkasında bir çok sevenini yalnız bırakarak 4 Temmuz 2007 gecesi hayatını kaybetti!.. Barış Akarsu Diskografi Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek ![]() Albüm Çıkış Tarihi :2006 Müzik Şirketi :Seyhan Müzik Şarkı İsmi Vazgeçme Kayboldum Rapatma(Vira Vira) Otomobil Uçar Gider Yazdan Kalma Zümrüt-ü Anka Ben Ölüm (Kayboldum) Yalan Dünya Yeter Be Vurdum En Dibe Kadar Islak Islak ![]() Albüm Çıkış Tarihi :2005 Müzik Şirketi :Seyhan Müzik Şarkı İsmi Gözlerin Barış Akarsu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) yattığı yer cennet olsun çok genç aramızdan ayrıldı. fotoraflarını görünce tüylerim diken diken olduu ![]()
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) Barış Akarsu - Islak Islak Barış Akarsu - Vurdum En Dibe Kadar Barış Akarsu-Kimdir O
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) Barış'a Annesinden Yürek Burkan Şiir... Barış Akarsu anısına hazırlanan "Ayrılık Zamansız Gelir" adlı albümde, Hatice Hanım, oğlu Barış için şiir yazdı. Geçtiğimiz yaz geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu anısına hazırlanan "Ayrılık Zamansız Gelir" adlı albümde, Hatice Hanım, oğlu Barış için şiir yazdı. Albümde belgesel de var Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda eden Barış Akarsu için hazırlanan "Ayrılık Zamansız Gelir" adlı albüm çıktı. Genç şarkıcının ailesinin isteği üzerine hazırlanan albümde, Barış'ın seslendirdiği şarkıların yanı sıra konser ve klip görüntülerinin de yer aldığı 96 dakikalık DVD formatında hazırlanmış bir de belgesel yer alıyor. Şiiri annesi okudu Barış Akarsu'nun çocukluk fotoğraflarının da yer aldığı albümün en anlamlı bölümü ise Akarsu'nun annesi Hatice Hanım'ın oğlu için yazdığı şiir oluşturuyor. Acılı anne, albüm için kendi okuduğu şiirde, "Sensiz olmuyor be güzelim / Ne yapsan bilmiyorum kendimle savaşıyorum" diyor. İşte o şiir; Bir bahar akşamında yürüyorum tek başıma Sahillerde bakınıyorum aşkımı aramaya Gözlerim her yerde seni arar oldum Daldı gözlerim ufuklara Yıldızlardan sorar oldum Sensiz olmuyor be güzelim Bomboş sokaklarda yine tek başıma Ne yapsan bilmiyorum kendimle savaşıyorum Olmuyor sensiz olmuyor Bomboş sokaklarda sensiz olmuyor Hasretim özlemimsiniz Her şeyim sizlersiniz Hayat boyu yaşamımda en büyük mutluluğum Çocuklarım sizlersiniz
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) Alıntı:
Ayrıca Teşekkür Ederim.Konuyu Begenmene Sevindim.
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 85 ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) Mekanı cennet olsun, gelecek vaadeden bir sanatçıyıdı, severdim kendisini. Her Taksim'e gittiğimde mutlaka görürdüm yolda, çok da mütevazi kendi halinde bir çocuktu. Çok üzülmüştüm kaybettiğimizde :(
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
| | |
| | #8 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 39 Rep: 3718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Akarsu(1979-2007) Kemikleri sızlatan karar! Barış Akarsu Torba Kavşağı'nda geçirdiği bir trafik kazası sonucu ölmüştü. Mahkemenin kararı kemiklerini sızlattı. Bakın neydi? Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun yakınlarının Karayolları Genel Müdürlüğü aleyhine açtığı dava sonuçlandı. Sevilen şarkıcının kaza geçirdiği Torba Kavşağı suçsuz bulundu... Şarkıcı ve dizi oyuncusu Barış Akarsu'nun yakınlarının Bodrum'da trafik kazasının meydana geldiği Torba kavşağının kusurlu yapıldığı iddiası ile Karayolları Genel Müdürlüğü aleyhine Muğla Ağır Ceza Mahkemesinde açtığı davanın sonuçlandığı öğrenildi. Mahkemenin, açılan davada Karayolları Genel Müdürlüğü lehine karar verdiği, Akarsu'nun yakınlarının karara itiraz edeceği bildirildi. Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, alınan karara hukuki yollardan itiraz edeceğini belirterek, ''Olayda ihmali olanların cezalandırılması için mücadele etmeye devam edeceğim'' dedi. (MİLLİYET) Bu arada, trafik kazası sonrasında Bodrum'da açılan davada mahkeme, kazaya neden olduğu öne sürülen kamyon sürücüsü hakkında 3 kişinin ölümüne neden olduğu iddiası ile 5 yıl hapis cezası kararı vermişti. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |