![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "BARIŞ MANÇO FUN CLUB" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne Ola Yar Ola Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Ola Yar Ola Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola Damla damla yağmurdan boynu bükük çiçeklerden daha hüzün verici ne ola Sonbahar yaprağından hele akşam güneşinden daha içimi burkan ne ola Buğulu gözleriyle yollarımı bekleyen yar ola Islak dudaklarından bir garip türküsüyle yar ola Göç eden kuşlar gibi gidip gelir umutlarım umudun ötesinde ne ola Göç eden kuşlar gibi gidip gelir umutlarım umudun ötesinde ne ola Nefesimde yaşayan sıcaklığı paylaşan yar ola Yaşam denen uykudan uyanmasını bilen yar ola
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Affet Beni Beni bırakıp gittiğinden beri Terkedilmiş bir çocuk gibi Çaresizim dolaştım gecelerde Sana döndüm yine biliyorum suç bende Affet beni ne olur affet beni Yalvarırım soru sorma Verilecek cevabım yok suç bende Affet affet beni Kendi evimde bir yabancı gibi Çıktım ağır ağır merdivenleri Kapıyı çalmaya cesaretim yok Sana döndüm yine biliyorum suç bende Affet beni ne olur affet beni Yalvarırım soru sorma Verilecek cevabım yok suç bende Affet affet beni Son bir kez seni görmek istedim Geceler boyu bu anı bekledim Sana dönmemi istemiyorsan söyle Söyle gideyim ama önce yine de Affet beni ne olur affet beni Yalvarırım soru sorma Verilecek cevabım yok suç bende Affet affet beni
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #53 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatırlasana Hatırlasana Hani bana söz vermiştin O aksam ayrılırken Döneceğim demiştin Yıllar geçti Bekledim bos ümitlerle Hatırlasana Hani bana söz vermiştin O aksam ayrılır iken Seviyorum demiştin Yıllar geçti Bekledim bos ümitlerle Duydum ki bugün evleniyormuşsun Artık başkasının oluyormuşsun Gücüm kalmadı dayanmaya Ağlamak istiyorum Doya doya Hıçkıra hıçkıra Hatırlasana Böyle mi söz vermiştin O aksam ayrılır iken Seviyorum demiştin Yıllar geçti Bekledim yaşlı gözlerle Duydum ki bugün evleniyormuşsun Artık başkasının oluyormuşsun Gücüm kalmadı dayanmaya Ağlamak istiyorum Doya doya Hıçkıra hıçkıra Doya doya Hıçkıra hıçkıra
| | |
| | #54 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayaların Oğlu 1923`ün ılık bir ekim sabahında Kayaların toprağa dikine saplandığı yerde doğdum Toprak anayla kaya babanın oğluyum ben Toprak anam sevgi dolu, bereket dolu Toprak anam sessiz, ama toprak anam dopdolu Toprak anam toprak anam Anadolu Babamsa sağı solu belli olmaz Bir gürledi mi yer yerinden oynar Göğsünde çatırdamalar olurmuş Onun için derdi, onun için sayısız irili ufaklı Kaya parçaları vardır bu topraklarda Ve sen benim oğlum Ve sen kayaların oğlu Bu taşı toprağı bir arada tutacaksın Kolay değil kayaların oğlu olmak Kuzeyden esen rüzgara Güneyden gelen kavurucu sıcağa Karşı koruyacaksın onları Kolay değil, kolay değil Kayaların oğlu olmak 2023`ün ılık bir ekim sabahında Bacaklarımda hafif bir uyuşma ile uyandım Ve sanki yüz yıllık ulu bir çınar gibi Kök salmaya başladım o sabah Ve ilk kez sağımda solumda asırlardır Durmakta olan diğer çınarları fark ettim Doğudan hafif bir seher yeli yükseldi Ve asırlık çınarlar beni de aralarına aldılar Ve 2023`ün ılık bir ekim sabahında Yeni bir kayaların oğlunun doğuşunu Beraberce seyre koyulduk...
| | |
| | #55 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kol Düğmeleri Alıntı:
en güzelide bu olsa gerek iyi forumlar | |
| | |
| | #56 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Osman Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı Şerife bey kızı Şerife ağa kızı Osman kim Şerife kim derler Derler de araya girerler ağalar beyler Sana yoksul dediler Osman garip fakir dediler Osman Ağa kızı nene gerek seni oyuna getirdiler Osman Gel büyük sözü dinle Osman hani kan kardeştik Osman O kızı sana yar etmezler gece vakti dellenme Osman Bırak o silahı yerine Osman silahla mertlik olmaz Osman Allah'ın verdiği canı almak sana mı kaldı Osman Destur be tövbe de Osman yüzbin kere tövbe de Osman Tetik kolay düşer ama Osman dur Osman Dur çekme Osmaaaaaan Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yok derlerdi şu fani dünyada Dinleyin ağalar dinleyin beyler Üç günlük dünyada üç kuruşluk mala gönül verenler Bilesiniz artık Osman'ında dikili bir taşı var Bir avuç toprağa dikili bir taşı Bir de ağızdan ağza yayılan yanık bir türküsü var Osman'ın
| | |
| | #57 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kezban Ateş sadece düştüğü yeri yakar nedir bu dünyanın hali Bir sana bir bana al gülü ver gülü sev beni seveyim ki seni Dünyanın hali böyle Bir bakışın yeter düşerim yollarına dünyalar güzeli Kezban Sarı sarı bileziği takarım kollarına dünyalar güzeli Kezban Babası yıllarca didinip çabalamış oğluna bir bağ bırakmış Hayırsız evlat üzümünü yemiş ama merak edip sormamış Dünyanın hali böyle Bir bakışın yeter düşerim yollarına dünyalar güzeli Kezban Sarı sarı bileziği takarım kollarına dünyalar güzeli Kezban Al gülü ver gülü Kezban al gülü ver gülü Bir bakışın yeter düşerim yollarına dünyalar güzeli Kezban Sarı sarı bileziği takarım kollarına dünyalar güzeli Kezban Kitabına uyduran kervanı yükleyip yüksek dağlardan aşırır Beceriksiz kişi sağa sola bakınıp ta düz ovada yolunu şaşırır Dünyanın hali böyle Bir bakışın yeter düşerim yollarına dünyalar güzeli Kezban Sarı sarı bileziği takarım kollarına dünyalar güzeli Kezban
| | |
| | #58 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acıh Da Bağa Vır Acih da baga vir biraz da ona vir Cevir kazi yanmasin aman kiz uyanmasin Acih da baga vir biraz da ona vir Cani kaymak isteyen cebinde manda tasir Bulguru yagi bulan corbasin kaynatir Ya bulamayan gariban omuzunu oynatir Acih da baga vir biraz da ona vir Cevir kazi yanmasin aman kiz uyanmasin Acih da baga vir biraz da ona vir Ayaginda yok postal basina giyer püskül Sonradan görmesi megersem ne müskül Ya hic birsey bilmemek pilav üstüne keskül Acih da baga vir birazda ona vir Ayrana daldir bulgura saldir Selam verdi gördün mü Selami almadin mi Cevir kazi yanmasin aman kiz uyanmasin Türkünün sonu geldi gari acih da baga vir Türkünün sonu geldi gari acih da baga vir Balcinin baltasi var Oduncunun baltasi va Öyle de olur böylede olur Avci vurur turnayi biz calariz zurnayi Öyle de olur böylede olur Oh deeee...
| | |
| | #59 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Halil İbrahim Sofrası Sevgili Barış Manço (Allah günahlarını affetsin) en çok beğendiğim sanatçılardan birisidir. Renkli bir paylaşım olmuş... |
| | |
| | #60 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güle Güle Oğlum Güle güle oğlum ne kadar da çabuk geçmiş meğer yıllar Kendi kanatlarınla uçacak kadar büyüdün ha O kadar oldun mu sen oğlum o kadar büyüdün mü Güle güle oğlum demek artık sende yuva kuruyorsun Sevdiğin kızla bugün evleniyorsun Mutluluklar sana benim aslan oğlum Yine de son bir nasihat benden sana Tanrının en büyük lütfu bu unutma Sar onu kollarınla sar sar Güle güle oğlum gözlerimin nemlendiğine aldırma Sende anlarsın bir gün baba olunca Hadi, hadi artık gidelim davetlileri bekletmeyelim Güle güle oğlum güle güle Güle güle oğlum güle güle
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |