![]() |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BARIŞ MANÇO FUN CLUB
| | |
| | #14 |
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (01-12-2007 Saat 10:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutmadık, Unutmayacağız..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (03-12-2007 Saat 09:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: BARIŞ MANÇO FUN CLUB onairci katılıyorum sana gercekten çok güsel yazmışsın tşk ordandan bilgi aldım |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülpembe Sen gülünce güller açar Gülpembe Bülbüller seni söyler biz dinlerdik Gülpembe Sen gelince bahar gelir Gülpembe Dereler seni çaglar sevinirdik Gülpembe Güz yagmurlariyla bir gün göçtün gittin Ìnanamadik Gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz Olamadi Gülpembe Dudagimda son bir türkü Gülpembe Hala hep seni söyler seni çagirir Gülpembe Gözlerimde son bir bulut Gülpembe Hala hep seni arar seni bekler Gülpembe...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (16-02-2008 Saat 06:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nazar Eyle Nazar eyle nazar eyle Gel yanima pazar eyle Yüce Hakan sefere gitmis Bilge Hatun dokuz dogurmus Dokuz oglan bes yasina gelmis Dokuzu birden kilic kusanmis Nazar eyle nazar eyle Gel yanima pazar eyle Sirma sacli kirk güzel gelmis Levent boylu kirk yigide varmis Dügün dernek kirk gece sürmüs Kirk deve kik koyun kurban kesilmis Nazar eyle nazar eyle Gel yanima pazar eyle Avucuma bir kus konmus Biri tutmus kanadin yolmus Biri kesmis öteki yemis Garip BARIS hani bana demis Nazar eyle nazar eyle Gel yanima pazar eyle...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (16-02-2008 Saat 06:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müsadenizle Çocuklar Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınalar yakalım elimize, kınalar yakalım elimize Sahip olalım dilimize, sahip olalım dilimize Aman dikkat belimize, aman dikkat belimize Şimdi müsaadenizle çocuklar sıra bana geldi çocuklar İş başa düştü çocuklar hazır mıyız Eh Barış abi aşk olsun aç koynuna kuş konsun Çek ipini rahvan gitsin inceldiği yerden kopsun Kimileri kahve kaynatsın kimi hala dansöz oynatsın Leyleğin ömrü iki lak lak değerler oldu tepetaklak El salla el salla, el salla el salla Kol salla kol salla, kol salla kol salla Sağ gösterip sol salla, sağ gösterip sol salla Bir omuz at sağdan solla, bir omuz at sağdan solla Geliyor bir ahu afet, tepeden tırnağa zerafet Öldür bizi letafet, bizim sonumuz felaket Hayırdır inşallah kızlar ne diyor bu uçuk çılgınlar Hayır mı şer mi göreceğiz artık sabrın sonu selamet Kınalar yakalım elimize, kınalar yakalım elimize Sahip olalım dilimize, sahip olalım dilimize Aman dikkat belimize, aman dikkat belimize Şimdi müsaadenizle çocuklar sıra bana geldi çocuklar İş başa düştü çocuklar hazır mıyız El salla el salla, el salla el salla Kol salla kol salla, kol salla kol salla Sağ gösterip sol salla, sağ gösterip sol salla Bir omuz at sağdan solla, bir omuz at sağdan solla Jale : Üz beni süz beni püre gibi ez beni Ajlan - Mine : Pranga tak bana kapı kapı gez beni Burak Kut : Benimle oynama çılgınım bebeğim Of Aman Nalan : Deli gibi seviyorum ölümüne sev beni Dandini dastana dinolar bostana İyi bak hastana sor beni ustana El salla el salla, el salla el salla Tayfun : Hadi yine iyisin e' gel hadi yanıma Hakan Peker : Amma velakin kınalar yak bana Soner Arıca : Ah vefasız yak beni yık beni Grup Vitamin : Ellere var ama bizlere yok di mi Dandini dastana dinolar bostana İyi bak hastana sor beni ustana El salla el salla, el salla el salla
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (16-02-2008 Saat 06:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülbebeğim Sen cennete uçtun ama Kokun sinmiş yatağıma odama Derin derin soluyorum seni İçime hapsediyorum seni Alışamadım bir türlü yokluğuna gülbebeğim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gülbebeğim Geceler çok soğuk geceler sessiz Nasıl yaşarım simdi ben sensiz Hani bana verdiğin o sözler Hani o gülen masum gözler Alışamadım bir türlü yokluğuna gülbebeğim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kiydin kendine gülbebeğim Gözyaşım karıştı yağmura Damla damla süzülüyor toprağa Bizi ancak ölüm ayırır diyordun bana Söyle nasıl kıydın kendine gülbebeğim Seni benden ölüm bile ayıramadı işte Nasıl kiydin kendine gülbebeğim Dar geliyor bana bu yerler Yaşanmaz oldu kara geceler Kirilsin seni taşıyan bu eller gülbebeğim Hani bana verdiğin o sözler Hani o gülen masum gözler Nasıl kıydın kendine gülbebeğim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gülbebeğim...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (16-02-2008 Saat 06:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |