![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "İsmail YK Fan Clup" başlıklı konu görüntüleniyor, "İsmail YK Hayatı İsmail-yk 1980 doğumlu olup 1996 yılında da yurtseven kardesler grubuna katılıp müziğe atılmıstır.yurtseven kardesler 5 kisidir. En kücükleri İsmail Yk' dır.Almanya' da doğup büyümüştür. Ama Sivas kökenlidir. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsmail YK Fan Clup İsmail YK Hayatı ![]() İsmail-yk 1980 doğumlu olup 1996 yılında da yurtseven kardesler grubuna katılıp müziğe atılmıstır.yurtseven kardesler 5 kisidir. En kücükleri İsmail Yk' dır.Almanya' da doğup büyümüştür. Ama Sivas kökenlidir. Doğduğu günden beri elinde sazlar, udlar, kemanlar varmış. Yanı o zamandan beri müziğe önem vermiştir. Burcu yengeç olup tip olarak yakışıklı bır kişiliğe sahiptir. Kıyafetıne gelince tarz giyınmektedir. Dans hareketlerine gelınce ders almamıs. Yurtseven kardesler düzenlemıstır.müyap ödülerinden ismail-yk listede 4. Sırada olup 542.967 kaset satmıstır.ismail-yk çocukları cok severmıs.ilk klipleri; halayımız bitmesin adlı sarkıdır.ismail-yk yurtseven kardesler grubundan ayrılıp kendı kasetını ortaya çıkarmıstır. 1. Kasetı şappur şuppur adlı kasetınde toplanmıstır.bu bırıncı kasetıne olmasına rağmen bu kadar satması olağan üstü birsey .bu kasetınde 16 sarkı bulunmaktadır. Bu sarkıların sözü ve müziği ismail-yk ve fatih a.b.b. Ye aittır.düzenlemesi yurtseven kardeslere aittir.bu sarkılardan kendisine ait olan klipler 5 tanedir.sonra yurtseven kardesler bır araya gelıp sevdalıyım adlı halay klibine cekmistirr.cd si of anam ofda toplanmistir ŞAPUR ŞUPURLA BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALAMIŞ BUNU BOMBA BOMBA İLE DEVAM ETTİRMİŞTİR ![]() ![]() Ismail YK - Allah belani versin Ismail Yk- ufle ismail yk - bombabomba.com İsmail Yk - Bu Şarkının Sözleri Yok
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com Konu doğangüneş tarafından (02-08-2007 Saat 01:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup İSMAİL YK-SEVİYORUM Ismail Yk Git Hadi Git Klip Ismail YK - Nerdesin Ismail YK - Son Defa İsmail YK - Tıkla
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com Konu doğangüneş tarafından (02-08-2007 Saat 04:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup Ismail YK - Isterim Seni Ismail YK - Sappur Suppur
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup Çok güzel ve detaylı bir sunum ve çalışma yapmışsınız. Emeğiniz ve sunumunuz için teşekkürler. |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup Ablacım Süpper Olmuş Yha Zaten İsmail Yk'da Ne Yapsa Süper Olur.. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsmail yk şarkı sözleri: ELVEDA![]() ÇOK DEĞİŞTİN SEN SEVGİLİM ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyor yanıyor içim Karar verdim ben herşey bitti Gideceğim buralardan artık elvada Son kez sarılayım boynuna Seviyorum seni ama dönmem birdaha yüreğim sızlıyor elvada.. Yıllar boyu aramıştım seviyorsun çok sanmıştım Çok değiştin sen sevgilim Bilsen nasıl bağlanmıştım Karar verdim ben herşey bitti SON DEFA![]() Doluyor gözlerim unuturmu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa birtanem kollarıma alayım Son defa sevdiğim gözlerine dalayım son defa son defa (2x) Ayrılık sonum oldu Yalnızlık ise ecelimmi? Sevmenin bedeli kefeni giymekmiydi? Sorgusuz sualsiz Yasaksız yanlışsız Benden habersiz gidiyorsun ya Sen gidersen şunu bil bende giderim seninle Yalnızlığım yorgunluğum sensizlikten Son bir kez yanıma gelsen Son defa son defa yalvarırım ne olur son defaaaaaa NERDESİN![]() Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Yalvarırım bırak ben geleyim Canımı iste feda edeyim Yürüdüğün yollarda yuruyeyim. Olmaz sensiz olmaz asla, can dayanmaz Olmaz sensiz olmaz asla, can dayanmaz Yürüdüğün yollarda yürüyeyim... Nerdesin beni unutsun demişsin Nerdesin bunu sen diyemezsin Nerdesin,seni unutmak kolaymı? Beni bağırtmak kolay mı? Söyle nerdesin? Yürüdüğüm yollar bitmiyor Anlatamam kalbim cok acıyor Senin için bir can ölüyor Söylesen ah nerdesin? Nerdesin beni unutsun demişsin Nerdesin bunu sen diyemezsin Nerdesin, Seni unutmak kolay mı? Beni bagırtmak kolay mı? Söyle nerdesin? Bir daha beni arama, sorma Unut gitsin, herşey burada bitsin Diye yazmışsın Sonra herşeyini alıp kaybolmuşsun Ama bir şeyi unutmuşsun... Unuttuğun seni duvarlara yazmış Unuttuğun seni kendine yazmış Unuttuğun şimdi soruyor sana Seni unutmak kolay mı? Beni böyle bağırtmak kolay mı? Ama şunu hiç unutma, Peşindeyim Asla bırakmam, asla... ![]() İSTERİM SENİ ![]() Icim yanar, kalbim aglar zor gelir bu ayrilik henüz erken, daha erken doyamadim cok severken. Ben seni günlük sevmedim ki Ben seni bir ömür sevdim Sen benim umudum herseyimsin, Aldigim nefesimsin, canimin icisin. Isterim seni, daha sana doymadim ki Özlerim seni, henüz senden kopmadim ki Icim yanar kalbim aglar zor gelir bu ayrilik henüz erken, daha erken doyamadim cok severken Ben seni günlük sevmedim ki, Ben seni bir ömür sevdim, Sen benim umudum herseyimsin Aldigim nefesimsin, canimin icisin
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup PATLAT GİTSİN![]() Kafama koydum bir kere Ne derlerse desinler Sonu ölüm de olsa da Yapacağım ben bir kere Zamanını bekliyorum öcümü ben alacağım Koz hele bir elime geçsin onları ben yakacağım Patlat gitsin Beklediğim zaman geldi Koz şimdi elime geçti şeytan diyor ki bana Ne duruyorsun patlat gitsin Tek silahım tek kurşunum Hedefini ben bulmuşum Öğütler almaya gelmem Bu işe ben baş koymuşum Ciğerini söküp atmazsam, banada ..... desinler Kararımdan ben vazgeçmem Beni hep böyle bilsinler ![]() GECELER ![]() Düşün düşün öyle düşün Sana mı kalacak bu dünya Her şeyin bir zamanı var Ya öyle canını sıkma Bir of çekersin geçer Belki de gelip gider Kader sana gülmezse Bu gece bize yeter, bize yeter, bize yeter Öyle geceler var ki Eğlenmeden olmaz Öyle geceler var ki insanda akıl kalmaz HAYATIMI MAHVETTİN![]() Günden güne eriyorum Sonum geldi biliyorum Yaraladın beni parçaladın beni Artık sonumu bekliyorum Lanet olsun allahsız sana Senin yüzünden bak ne çekiyorum Terkedip beni gittin Bana neler çektirdin Allah canını alsın Hayatımı mahvettin Neler çektim neler çektim Senin yüzünden senin yüzünden Yaraladın beni parçaladın beni Neyin yüzünden kimin yüzünden Lanet olsun Allah’sız sana Gençliğim gitti ettiklerinden Terkedip beni gittin Bana neler çektirdin Allahından bul zalim Hayatımı mahvettin Canım acıyor Yüreğim kanıyor Ben ne yapacam şimdi Tüm dünya gözümde ağlıyor Bir canı allah alır bilirdim Ama sen sen canımı aldın Hayatımı çaldın Gençliğimi gençliğimi herşeyimi çaldın Lanet olsun allahsız sana Bahtımada karayazımada Beni sana kul köle yapan kaderime Lanet olsun lanet olsun Lanet lanet ![]() BOMBABOMBA ![]() kafam attı bak yine akıl mı kalır bu yerde internette çetteyim yazışıyorum bak biriyle onu hiç görmemiştim birden web camını açtı bana bir hareket yaptı bomba bomba bir güzel bekler burda o dudaklar bal yanaklar bir de bak daha neleri va 90 60 90 vücüdum var doya doya bitmez tadım var kendime arkadaş arıyorum aradığım bana uyacak dediğimi yapacak isterim bu yar benim olsun yalnız bana bana baksın hem oynasın hem yorulsun yorulupta yanıma uzansın herkes tıpkı benim gibi o kızı istiyor oda zaten kendine arkadaş arıyor
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup ALLAH BELANI VERSİN![]() benim için hep sen vardın bunu hep senden duyardım iki gözüm kör olsun off nasıl sana inandım bin cefa gördüm bin defa öldürdün beni kahrolsun bıktım ya artık beni benden aldın beni sattın yazıklar olsun allah belanı versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yar hayatımı sen mahvettin acımadın neler çektirdin kader senide mahvetsin bomboş yere yaşıyorum hergün acı çekiyorum her dakika eriyorum yeter artık senden nefret ediyorum ![]() ESKİSİ GİBİ ![]() sevgilim yalvarırım dön geri bak ben ağlarım çok mutsuzum sen olmadan huzursuzum seni ararım sensiz olamam ben anla kurtar nerelerdeysen kaçıp gel bana dayanamıyorum muhtacım sana ne olur ne olur sensiz hastalandım beni eskisi gibi al koynuna sımsıcak nefesinle sarıl bana çok yalnızım bir tanem tut ellerimi sarılsam öpebilsem o gözlerini birleşen ellerimiz bakışan gözlerimiz hepsini özlüyorum sen değmezsin sen ağlatan özleten yalvarırım dayanamam gel gel gel gell ![]() BU ŞARKININ SÖZLERİ YOK ![]() benim bu son mesajımı okuduğunda belki gözüne yaşlar dolacak dünyan dönecek çünkü okuduğunda ben hayatta olmayacağım ki sana veda etmeden önce o eski resimlerdeki yalan mutlulukları izledim lanet ettim ağladım içmeden sarhoş oldum be başım döndü hep seni düşündüm aradım hep seninle olduğum o güzel günleri hani sarılırdık şarkılar okurduk ama duygularımı anlatacak gücüm yok artık o yüzden bu şarkının sözleri yok bu şarkının ne yazik ki sözleri yok bu şarkının ne yazikki bestesi yok ben ölmüşüm seni saracak canım yok seni çok seviyordum seni o sevenin artık yok offf offff off of sevenler duygularını şarkılarla anlatırmış çekilmeyen acılarını dostlarla paylaşırmış beni öyle öyle vurdun anlatacak gücüm yok işte bu u yüzden bu şarkının sözleri yok ne yazık ki GİT HADİ GİT![]() Son bir kez yanıma gel Nasıl gideceksin insafa gel Gözümde yaşlar var silmeye kıyamadım Akan yaşlar senden kaldı canım Herşeyimsin derdin şimdi ne oldun Demek başkasını yerime koydun Söyle onla gülüm mutlumusun Hadi git sana lanet olsun Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederle hergünüm işkence Bana sen uzaksın bana sen mezarsın Bir başkasıyla yaşarsın Bu kalp nasıl dayansın Sen çoktan kararlısın Gideceksen durma şimdi git Git hadi istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederle hergünüm işkence Bilmiyordum bilmiyordum beni birgün terkedeceğini Bilmiyordum bu yüreğime çekilmez acılar vereceğini Peki giderken azıcıkta olsa hiç düşündün mü? Bu bensiz ne yapar bu bensiz nasıl yaşar? ama yok acımadan vurdun sen Varmı be beni bir anda terkedip gitmek Varmı be bana böyle acılar vermek Varmı be seven bu canı ezip geçmek söyle varmı? Peki bu kalp nasıl dayansın bu can sensiz nasıl yaşasın yaşamakmı? ölmekmi? Sanma yaşarım sanma gülerim yıkılmışım zaten...!
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |