![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Fan Clup forumu içinde "İsmail YK Fan Clup" başlıklı konu görüntüleniyor, "emegine saglık güsel içerik saol abla..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup emegine saglık güsel içerik saol abla |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup ŞEKERİM![]() Deli dolu bomba gibi kızlar burada Canavar hepsi can ciğer kuzu sarma Onlara uzaktan bakmak yetmez bana Kafayı üşütürüm dokunmadıkça Deli dolu bomba gibi kızlar burada Ey anam hepsi can ciğer kuzu sarma Onlara uzaktan bakmak yetmez bana Deli deli olurum dokunmadıkça Bomba kızlar burada Acayip party gel de durma Aa etekler çok kısa ne fıstıklar var Gel de bakma Darbukalar ziller çılgın sesler kıvrılır yerler Bum bum Kaliteli poplar çılgın danslar ateşli kızlar Bum bum Bumbastik biz bittik Vücutlar esnek sanki bir lastik Şakası yok bu işin gör bak eriyorum Artık tutmayın beni Bum bum geliyorum Of Şekerim benim Sizi kıtlarım yerim Of of yarim yarim Dayanamam yandım bittim OTOBÜS![]() önüme bakmam yar seni alir kacarim duymazdan gelme senin icin hersey yazarim önüme bakmam yar seni alir kacarim yeter cektigim beni anla güzelim yandim aman... aman aman... oldu oldu olduotobüs carpmis gibi oldum seni gördüm kahroldum kaptirmam hic kimselere seni ilk kez ben buldum
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #14 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: İsmail YK Fan Clup emegine saglık teşekkürler
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsmail YK Masaüstü resimleri Resim Çok Büyük.Orjinalini Görmek İçin Resmin Üstüne Tıklayın.![]()
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup ![]() İsmail YK hayranlarına müjde(ben başta olmak üzere tabi )yeni albüm çıktı.süperrrr.
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup CANIN ÇIKSIN Ağlıyorsam, sebebi var Gülmüyorsam, nedeni var Acı dolu yıllarımın Hesabını soran var Kolaymıdır çekip gitmek insafsızlığın günahı var. Canın çıksın, insafsız Beni vurdun zamansız Ben sana ne yaptım ki Beni yaktın amansız Yıllar geçti, çok kırgınım Yollar bitti çok yorgunum Ne haldeyim, gelip görsen Çöle düşmüş bir mecnunum Senle dolu seraplarla Ağlayarak avunurum Canın çıksın, insafsız Beni vurdun zamansız Ben sana ne yaptımki Beni yaktın amansız Kasırgalar yağdırdın üzerime Umutsuzluğu ektin yüreğime Canın çıksın insafsız Acımadın hayallerime Hani hayallerimiz gerçek olacaktı Hani aşkımız ebedi..ebedi olacaktı Canın çıksın..canın çıksın..insafsız İnsafsız Buyrun doğangüneş hanım buda benden gelsin size :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsmail YK Fan Clup İsmail yk dedin başımın etini yedin al sana İsmail YK ![]() ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |