![]() |
|
| | |||||||
Alıntı: spartaküs ´isimli üyeden Alıntı Hitler türevi bir başka insanımsı yaratık orduları ile köyünü basıp sana tecavüz ettikten sonra üstüne benzin dökerek ateşi verdiklerinde tamamlanır üzülme :) hitlerin öldürdükleri vatan
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 36583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hitlerin öldürdükleri vatan haini ,serefini parayla satanlarmış öncelikli kimlere dokunuur o hitler türevi o tartışılır tabi :))) yorumum kısmende olsa mizahiydi bukadar ciddiye alcagını bilsem altına not düşerdim(mizahidir diye) tamamlayacak olanda kime tecavüz eder kimi atese verir tahmin edebiliyosundur sanırım spartaküs ben zaten cevabı vermişim, hitler demişim katliamı işkenceyi desteklemiyorum.. ama infazı haketmişler ihanetin cezası bellidir hitler koyu milliyetçiydi türevi başa geçerse kime yandım allah türküsünü söylettirir bugün için bize ihanet edenler kimler???
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! Konu Masterlord tarafından (10-03-2010 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 16564 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elbette milliyetci bir kafa icin en büyük tehlike düsünen ve boyun egmeyen insanlardir. Tecavüzü her örnegindeki gibi insanliga yapar fasizm. Mesela kürt milliyetcileri egemen olsa sana bile tecavüz ederler. Milliyetcilik evrensel degildir cünkü. Insanligin basina bunu musallat edenler, savasmaktan korkarak seni beni ortaya atan korkaklardir. Basa kim gelirse yandim allah diye bagirir düsünme. Tarih, kraldan kralci milliyetcilerin kral tarafindan yok edildiginede tanik cok kez. Bu arada altina 'not:bu bir espridir' diye yazmamissin ama, nasil olurda vahseti desteklemeyip, vahseti hak eden insanlardan bahsediyorsun anlamak mümkün degil :) espri umudu ile gülüyorum zira. |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 36583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal insanlar için vahseti desteklemem hakeden adındanda belli haketmiştir zaten hitler kendisini arkadan vuran yahudilere bide teşekkürmü etcekti ihanetin cezası her yerde her millette aşağı yukarı aynıdır kürt milliyetçileri nereye egemen olcak egemen olacakları ülke kendi ülkeleri olması lazım dimi :) millet olma özelliği taşımayan bi topluluk için milletçilikten sözedilebilirmii milliyetçilik anlayışı benim milletim en güçlü olsun daha iyi yaşasın anlayışıdır iyi niyetli osmanlı toplumlara baskı yapmamıştır asimile etmemiştir ancak yinede sırpların yunanlıların arapların ve hatta kürtlerin ihanetine uğradılar ve sonuçta devlet yıkıldı iyi niyet her zmn iyi değildir bu yüzden milletçilik Türkiyede ön planda ama yine bile diğer toplulukların hakları bizimle aynı buna rağmen pkk ve onu destekleyen doğu halkı var(bi kısmı) bize bi hitler gerek.... ama normal sartlar altında katliama ,infaza karşıyım
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 16564 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mesela senin normal bir insan oldugunu kim söyledi? Iktidar ne emrederse yapan, verdigine sükredip, öldür dedigini öldüren, tap dedigi seye tapan, yalanlarina inanan, kulu kölesi olan insan mi? Vahsete karsi degilsin sen, öyle olsan insanin vahset yapmasinida buna maruz kalmasininda insana yakismadigini bilir, kendince birilerini buna layik görmezdin. Bir gün bir yerlerde sen de iskence ile karsilasabilirsin. Kürt milliyetcileri olmasin, Rus milliyetcileri olsun ne degisecek? Her birinin kücük beyninde bizler yok edilmeyi hak eden insanlar degil miyiz? Milliyetci olmakla kurtulunmaz insan düsmanlarindan. Millet olma özelligini tüm milletlere burjuvazi verdi... Bu yalanlara her düsünceden yoksun insanlar gibi bizde inandik. Size bir hitler mi gerek bilemem ama bu insanimsilara karsi bizede akil ve kücükte olsa bir isyan atesi gerek. |
| | |
| | #15 | |
Rep Gücü: 36583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bugünkü iktidar yada şugünkü ruslardan bahsetmiyorum sahsi fikrim ihanetin affedilemeyecegi yönündedir bunada milliyetçilik denmez... ben zaten bugünkü iktidar hakkında konusmak bile istemiyorum ülkeyi içinden çıkılmaz ekonomik ve siyasi bunalıma soktular dedigin gibi vahset katliam insanlara yakışmaz ama insanlara yakışmaz kendi ülkesine ihanet eden canlı insan olamaz ben normal bi insanmıyım herseyim dört dörtlükmü değil ben peygamber değilim milletçilik olmasın hatta millet kavramı olmasın tüm toplumlar kardestir ordular kalksın ülkemizde işgal edilsin öylemi senin anladığın insanlık buysa ben almayayım kalsın vatan dedigin namustur insan hayatı bu konuda önemsiz kalır çanakkaledekiler geride kalacak olanların onurunu serefini kurtarmak için öldüler analarının bacılarının namusunu korumak için öldüler biz müslümanlığın son sağlam kalesi Türklerin başı yenilmez kılıcıyız osmanlıdaki üç hilal bizdeki ay yıldız Türklüğün simgesidir milletçilik insan katletmek değildir kendi insanının hakkını özgürlüğünü savunmaktır ''Ne mutlu Türküm diyene''
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! | |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | devletleri yanlis yöneten "lerde en azinda hitler veya mosoloni gibi suclar islemistirler devlet hazinelerini talan edenlerde halkina aclik cektiren"de
__________________ sevmek güzellik ister, güzellik emek, hayat siir gibi olmali, siir gibi kisa ama bir kitap kadar anlamli |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |