![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Tarih forumu içinde "Bir lahza-ı ta'ahhur 2. Abdulhamit Han" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yanlış anlama lütfen. Düşüncelerine saygısızlık etek istemedim. Sadece çok hassas olduğum bi konu ve bu konuyu beynimdeki raflardan çıkartıp ilk kez birileriyle paylaşıyorum. Bu şiire tepkim o kadar çok ki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bir lahza-ı ta'ahhur 2. Abdulhamit Han Yanlış anlama lütfen. Düşüncelerine saygısızlık etek istemedim. Sadece çok hassas olduğum bi konu ve bu konuyu beynimdeki raflardan çıkartıp ilk kez birileriyle paylaşıyorum. Bu şiire tepkim o kadar çok ki bazen bu konuya hassasiyetim beni aşıyo. Sen sakın yanlış anlama Rabia |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir lahza-ı ta'ahhur 2. Abdulhamit Han Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bir lahza-ı ta'ahhur 2. Abdulhamit Han Hassasiyetime yaklaşımın için teşekkür ederim. Sanatla uğraşan biri olarak da sanata asla saygısızlık yapmam. Tek sorunum ülkeme ihanet eden sanatçıların benim nezdimdeki sanatı kirletmeleridir. |
| | |
| | |