![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dualar Hadisler forumu içinde "1 Esma Ül Hüsna & 1 Ayet & 1 Hadis" başlıklı konu görüntüleniyor, "Okunuşu: er-Rahmânu (celle celâluh) Manası: Bağışlayan, esirgeyen; bütün yarattıkları için iyilik ve merhamet isteyen; sevdiğini-sevmediğini ayırt etmeyerek bu dünyada onlara sayısız nimetler veren. Kuran’dan Peygamber Duaları Ey Rabbimiz! Biz kendimize ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | 1 Esma Ül Hüsna & 1 Ayet & 1 Hadis Okunuşu: er-Rahmânu (celle celâluh) Manası: Bağışlayan, esirgeyen; bütün yarattıkları için iyilik ve merhamet isteyen; sevdiğini-sevmediğini ayırt etmeyerek bu dünyada onlara sayısız nimetler veren. Kuran’dan Peygamber Duaları Ey Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik. Eğer bizleri affetmezsen ve bizlere acımazsan hüsrana uğrayanlardan oluruz. Hz. Âdem (a.s) ve Hz. Havva Duası A’raf, 23 Allah Resulü Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki : "Allah için söyleyin, bazıları benim yaptığım şeyi beğenmeyip, kaçınıyorlarmış, doğru mudur bu? Allah'a yeminle soyluyorum, ben Allah’ı onlardan çok daha iyi biliyorum. Allah'tan duyduğum korku da onların duyduklarından çok daha fazladır." Buhari, I'tisam 5, Edeb 72; Muslim, Fedail 127, (2356). |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |