![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "Çanakkale'de Çıkan Bir Sehitimizin Naaşı" başlıklı konu görüntüleniyor, "birkaç yıl önce çanakkalede bi adam tarla sürerken galiba; arabasına bişe takılmış ve bakınca matara olduğunu görmüş biraz uğraşınca ordan cesed çıkmış üstünde saatte varmış saatle matarayı almış adamı gömmüş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çanakkale'de Çıkan Bir Sehitimizin Naaşı birkaç yıl önce çanakkalede bi adam tarla sürerken galiba; arabasına bişe takılmış ve bakınca matara olduğunu görmüş biraz uğraşınca ordan cesed çıkmış üstünde saatte varmış saatle matarayı almış adamı gömmüş gece rüyasına girmiş ve neden onları benden aldın matara ile abdest alır saatle de namaz vakitlerine bakardım demiş onları geri koy demiş ve adam ertesi gün mezarına koymuş.................................................. Gerçekten insanın tüylerini diken diken eden çok duygusal bir olay bu yazı karşıma ilk çıktığında çok etkilendim ve sizlerle paylaşmak istedim?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! Konu Bay X tarafından (26-03-2007 Saat 10:09 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çanakkale'de Çıkan Bir Sehitimizin Naaşı yüreğine sağlık güzel bir paylaşımdı devamını dilerim gerçekten böyle garip olaylar günümüzde çok oluor allah herkese namazında ve abdesttinde ölmeyi nasip etsin iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: kayseri Yaş: 24
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Çanakkale'de Çıkan Bir Sehitimizin Naaşı şehitlik çok güzel ve yüksek bir mertebe herkes layık olamaz ve erişemez ama yinede insan dayanamıyor içi yanıyor her şehit haberi duyduğunda |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Çanakkale'de Çıkan Bir Sehitimizin Naaşı çanakkaleye gitmeyi bende çok istiyorum allah nasip ederse tabi, bu güzel olayları herkes yaşayamaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |