![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "Affet babacığım" başlıklı konu görüntüleniyor, "adamın biri kamyonetle sürekli ekmek parası kazanırmış, kamyonetini dar gelirli olduğu için yeni almış ve daha ödemesi devam ediyormuş; Bir gün çocuğunun elinde bir çekiç kamyonetinin kaportasını vura vura parçaladığını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Affet babacığım adamın biri kamyonetle sürekli ekmek parası kazanırmış, kamyonetini dar gelirli olduğu için yeni almış ve daha ödemesi devam ediyormuş; Bir gün çocuğunun elinde bir çekiç kamyonetinin kaportasını vura vura parçaladığını görmüş adam bunu görünce sinir krizinden elindeki çekiçi alıp çocuğunun parmaklarına vurmaya başlamış çocuk hastaneye zor yetişmiş 2 parmağını kesmek zorunda kalmışlar narkozdan uyanınca babacığım çok özür dilerim beni affet, şimdi parmaklarım tekrar yerine gelir değilmi demiştabiki bunu duyunca adam eve gidip yaş***** son vermiş... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: EsirKent Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Affet babacığım Bu Sir Kapisinda cikan Beyaz Eldivenler olayina cok benziyor ya cok kotu bisey ya...
__________________ EsiR-KeNTiN-KIzI |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affet babacığım evet allah kimseye yaşatmasın iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |