![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "Üçüz Doguran inek" başlıklı konu görüntüleniyor, "İzmir'in Bergama ilçesinde galericilik yapan Mecit Kızılcaoğlu'nun 3 ay önce Kozak Yaylası'ndan aldığı ''Lale'' adını verdikleri ineği, üçüz doğurdu. Kızılcaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir buzağı beklerken üç buzağı doğmasından ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzmir'in Bergama ilçesinde galericilik yapan Mecit Kızılcaoğlu'nun 3 ay önce Kozak Yaylası'ndan aldığı ''Lale'' adını verdikleri ineği, üçüz doğurdu. Kızılcaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir buzağı beklerken üç buzağı doğmasından çok mutlu olduklarını belirterek, ''İneğimin üç buzağı doğurduğunu duyan, onları almak için yanıma geliyor. Buzağıları büyütüp damızlık yapmayı düşünüyorum''dedi. Bergama Belediyesi Veterineri Bülent Gensoy da ineklerin üçüz buzağı doğurmalarının çok nadir rastlanan bir olay olduğunu söyledi. İneklerde çoğul gebelik sonucu doğan yavruların hayatta kalmasının az görüldüğünü belirten Gensoy, ''İneğin birden fazla buzağı dünyaya getirip de yaşadığını ben şu ana kadar görmedim. İneğin üç yavrusu da sağlıklı''diye konuştu. aa |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üçüz Doguran inek yazılan yazılara biraz daha dikkat edersek daha iyi olur paylaşımlarının devamı dileğiyle emre iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üçüz Doguran inek çok ilginç ilk kez duyuyorum böle bişeyi. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |