![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü" başlıklı konu görüntüleniyor, "peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust evinde cıkan yangın sonucu öldü danimarkalılar bunu ne kadar saklamaya calışsada bize düşen butun dünyaya duyurmak..Sizde Bu haberi ark yollayın +rep..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust evinde cıkan yangın sonucu öldü danimarkalılar bunu ne kadar saklamaya calışsada bize düşen butun dünyaya duyurmak..Sizde Bu haberi ark yollayın +rep |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü allahtan cezasını bulmuş ne diyelim |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü iii olmuş ALLAH daha beter etseydi |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü Arkadaşım bu haber yalan yanlış ortalıklarda dolaşıyor. Bu haberi böyle duyurmak sureti ile müslüman milleti enayi yerine koyup gülüyorlar sonrada. Hemen handikaplara kapılmayalım lüften. İstirham ediyorum. Müslüman uyanık olması lazım. Yani yansa ne ölse ne, nolcak sanki. Her habere inanan, enayi, geri zekalı, araştırma yapmasını bilmeyen, tahriklere kapılan bir müslüman portresi çizmeyelim. Akıllı, firasetli, basiretli müslüman olmaya gayret sarfedelim. Hepinizi seviyorum. helal kardeş katılıyorum..... Konu karaca10 tarafından (08-02-2007 Saat 11:26 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü Saol kardesım yazdıkların ıcın pekı Sen Arastırdınmı Yalan yada dgru ? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: kayseri Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü yaşamış yada ölmüş hiç önemli değil allah onun hesabını ahirette soracak inşallah iki cihan güneşi (habibim sen olmasaydın ben bu alemi yaratmazdım) sözünün muhatabı peygamber efendimize uzanan dillerin cezasını ağır ödeyeceği muhakkak allah ıslah eylesin amin... |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü Arkadaşlar, Bu haber yanlışKarikatürüt'ün öldüğü filan yok.Nasıl oluyor bilmiyorum ama bu tarz haberler bizim ülkemizde O kadar hızlı yayılıyor ki. Sanırım Dini ve Milli duygularımız çok had safhada olduğu için bu tarz haberler çok çabuk yayılıyor. Sanırım birileri bizi oyuna getiriyor ve sonrada yukarıdan bizi seyrediyor |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü daha burdaki ateş neki asıl cehennem ona cezasını verecektir inşaallah |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü Peygambere hakaret etti. (doğru) yangında öldü (bilinmiyor) kanıt lasım abi lafla olmaz |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: peygamberimize hakaret etmek için resim cizen karikaturust yangında öldü ALLAH danimarkanın belasını wersin amin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |