![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı" başlıklı konu görüntüleniyor, "http://lopus.5u.com/cturka.swf..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı SUPER MİŞ HARBİ KOPTUM........ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı kadeş bi şe olmadı ne bu? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı bunu hazırlayan amatörleri kınıyorum. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı S.A ARKADAŞLAR BENCE BU REKLAMI YAYINLAMADILAR DEĞİL , YAYINLAYAMADILAR. İSLAM DİNİNİN KORUCUSU YÜCE RABBİMİZ BU REKLAMIN YAYINLANMASI BEN ÖNLEDİ. BU REKLAM RESMEN MÜSLÜMANLIĞA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR.BİZİ BÖLMEKTEN BAŞKADA HİÇBİR ŞEY DEĞİL ZATEN MÜSLÜMAN BİR TOPLUMU DİNİ YÖNDEN ZAYIFLATMADIĞINIZ ZAMAN BÖLEBİLMENİZ İMKANSIZDIR.İSLAM DİNİ MÜSLÜMANLARI (İNSANLARI)BİR ARADA TUTAN BİR DİN OLĞU İÇİNDİR. BU TÜR REKLAMLARI GÖRDÜĞÜMÜZDE VEYA BUNA BENZER BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞAN PROVAKALARI GÖRÜĞÜMÜZDE ŞİDDETLE KINAMAMIZ GEREKİRKEN BELKİ ÇOĞUMUZ GÜLÜP GEÇMİŞİZDİR. S.Aİ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı bu salak adamlar ne yaptıklarını sanmışlar yaa bunların allah belasını versin böyle birşey olmaz yaa |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı S.a. Arkadaslar, bunun Ülker firmasi tarafindan hazirlatildigina inandiginiza inanamiyorum. Bunun kaynagini soracaginiza, gercekligini tartisacaginiza neler yaziyorsunuz. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı Cola TURKA firmasının bu tür bi reklam çalışması yok.Yanlış bildiri... Sadece bir şahıs tarafından yapılıp böyle lanse edilmektedir.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı ALLAHUEKBER Inanmiyorum..Nasil yaparlar ya böyle igrenc birseyi..Gercekten ciddi manada Kinadim onlari yapanlari yani..Yinede Beddua yapmak bize düsmez biz onlarin Hidayete ermesi icin Dua edelim..Yazik ya Onlara.. Saygi ve Selam ile.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı bu nasıl bi iğrenclikki dinimizi bu tür şeylere alet edip dalga geciyorlar .allahım sen bizi yolundan ayırma |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |