![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı" başlıklı konu görüntüleniyor, "DİN SİYASETE ALET EDİLDİĞİ GİBİ ŞİMDİDE COLA REKL***** GİRMİŞ,SÖYLEYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM.YAZIKLAR OLSUN......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 12 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı DİN SİYASETE ALET EDİLDİĞİ GİBİ ŞİMDİDE COLA REKL***** GİRMİŞ,SÖYLEYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM.YAZIKLAR OLSUN.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı bir bu eksikti kim yaptıysa yapmış işte bakalım daha nelerle karşılaşacağız Allah bizi bu insanların şerrindenden korusun |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı eğer bunu kim yaptıysa bilmiorum ama yapılan şey tamammenle terbiyesizlik resmen dalga geçilmiş bu ne ya |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: COL TURKA'nın yayınlanmayan reklamı ben bişey anlamadım bu reklamdan ne var garip olan bişey yda ilgin olan bişey göremedim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |