![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "Azrail'in En Çok Sevindiği ve Üzüldüğü An" başlıklı konu görüntüleniyor, "Azrail'in en çok sevindiği ve üzüldüğü an Cenab-ı Hak,Azrail Aleyhisselama;- -"Ya Azrail!.Bir kimsenin ruhunu alırken hiç üzüldüğün oldumu?diye sordu.O: -" Ya Rabbi herşey Sana malum...Yalnız bir kulunun ruhunu alırken çok ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Azrail'in En Çok Sevindiği ve Üzüldüğü An Azrail'in en çok sevindiği ve üzüldüğü an Cenab-ı Hak,Azrail Aleyhisselama;- -"Ya Azrail!.Bir kimsenin ruhunu alırken hiç üzüldüğün oldumu?diye sordu.O: -" Ya Rabbi herşey Sana malum...Yalnız bir kulunun ruhunu alırken çok üzüldüm.Oda bir gemi dalgalar arasında parçalanıp batmıştı.Fakat o gemide kundakta bir bebek vardı.Anasının ölümü emrolunmuştu,bebeğin annesinin ruhunu alırken çok üzüldüm.Sonra o bebek bir tahta parçasınnın üzerinde karaya çıkarak kurtuldu ve öksüz kaldı, dedi. Bu sefer Hak Teala: -"Sevinerek ruhunu aldığın bir kimse hatırlıyor musun?diye sual ettiğinde AzrailAleyhisselam) -Evet Ya Rab! Zalim bir hükümdar vardı.Halk ondan bizar kalmıştı.işte o zalim sultanın ruhunu kabzederken de sevindim, dedi. Allah(celle celalühu): -"Kim olduğunu hatırlıyor musun,o zalim padişahın? Azrail Aleyhisselam: -"Hayır hatırlamıyorum Ya Rab!deyince Cenab-ı Hak şöyle buyurdu "Hani o anasının canını üzülerek aldığın bebek varya,işte odur o zalim padişah!...! alıntıdır
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 323 Rep: 32136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Azrail'in En Çok Sevindiği ve Üzüldüğü An Alıntı:
Rabbim her şeyi bilen ve hikmet ile iş yapandır... Muhakkak zalim bir topluluğa göndermiştir.... Zalim kralı. Kardeşimin dediği gibi Emeğinize sağlık... Sevgili Gülüm.... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Azrail'in En Çok Sevindiği ve Üzüldüğü An Gülüm emeğine sağlık. Allah (c.c.)'un ilmine akıl sır erdiremeyiz. O bebek zalim bir hükümdar oldu. Vardır bir hikmeti. Allah (c.c.) herşeyi bilendir.
__________________ Fb Rh+ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |