FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Din,Dinler > Dini Hikayeler

Rabiatül adeviyye

Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "Rabiatül adeviyye" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birgün Hz. Rabia'nın bir elinde ateş, diğer elinde su taşıyarak koşa koşa gittiğini arkadaşları görmüşler yaklaşarak sormuşla: _Nereye gidiyorsun ve ne yapmak istiyorsun? cevap vermişti: _ Gökyüzüne gidiyorum ateşi Cennete ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2008, 02:35 PM   #1
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Rabiatül adeviyye

Birgün Hz. Rabia'nın bir elinde ateş, diğer elinde su taşıyarak koşa koşa gittiğini arkadaşları görmüşler yaklaşarak sormuşla:
_Nereye gidiyorsun ve ne yapmak istiyorsun?
cevap vermişti:
_Gökyüzüne gidiyorum ateşi Cennete atacağım,suyu Cehenneme dökeceğim. Ta ki ikiside ortadan kalksın da asıl maksat belli olsun. Kullar da ALLAH a(C.C.) ümitsiz ve korkusuz baksınlar.Bir mükafat ummadan bir cezadan korkmadan O'na ibadet etsinler.
İlahi! cehennemden korkarak sana ibadet ettimse beni Cehennemde yak.Cennete tama ederek ibadet ettimse Cennet ini bana haram kıl!yalnız sana ve yalnız senin için ibadet ettimse beni cemalini görmekten mahrum etme
!

ALINTI

Rabb'im, bu RABİA kuluna da O RABİA kulun gibi olmayı nasip eyle...
Sponsored Links
Alt 05-07-2008, 02:44 PM   #2
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
aliÖZDEMİR - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Rabiatül adeviyye

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birgün Hz. Rabia'nın bir elinde ateş, diğer elinde su taşıyarak koşa koşa gittiğini arkadaşları görmüşler yaklaşarak sormuşla:
_Nereye gidiyorsun ve ne yapmak istiyorsun?
cevap vermişti:
_Gökyüzüne gidiyorum ateşi Cennete atacağım,suyu Cehenneme dökeceğim. Ta ki ikiside ortadan kalksın da asıl maksat belli olsun. Kullar da ALLAH a(C.C.) ümitsiz ve korkusuz baksınlar.Bir mükafat ummadan bir cezadan korkmadan O'na ibadet etsinler.
İlahi! cehennemden korkarak sana ibadet ettimse beni Cehennemde yak.Cennete tama ederek ibadet ettimse Cennet ini bana haram kıl!yalnız sana ve yalnız senin için ibadet ettimse beni cemalini görmekten mahrum etme
!

ALINTI

Rabb'im, bu RABİA kuluna da O RABİA kulun gibi olmayı nasip eyle...
A
M
İ
N

Biadedi evrakül eşcar.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil