![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "namaz reklamı yok yanlış yazmadım" başlıklı konu görüntüleniyor, "namazında reklamı oluyormuş hemde çok güzel buyrun..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım hehe ben bu Reklami biliyorum ama cok Hos bence..ne olursa olsun Namaz vaktinde ne yapiyorsan yap herseyi birakip Allah'a Yönelmen gerek..Allah razi olsun cok Güzel ya.. |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa izliyorum ama cok guzel bir reklam olmus bence reklamda genclerin oynatilmasida ayri bi renk katmis..cok hos emegine saglik..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım reklam harika..inşallah izleyenler kendilerine bi pay çıkarırlar..emeğine sağlık |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım Ellerinize sağlık ya ne güzel bir reklamdı o biraz öne 8 yaşında namaz alıştırmaları yapmaya başlayan oğluma izlettirdim çok beğendi o da
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: EsirKent Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım Ne guzel birsey dusunmusler ya :) Cok guzel olmus paylasim icin saol ALLAH razi olsun
__________________ EsiR-KeNTiN-KIzI |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım Valla çok hoş cidden . Ne güzel anlatılmış herşey
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım gerçekten çok güzel düşünmüşler aslında büyük ders alınacak bi reklam |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım Çok güzeldi gerçekten,çokda uygun ve yerinde reklam yapılmış.Teşekkürler paylaşımınız için emeğinize sağlık:) |
| | |
| | #10 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namaz reklamı yok yanlış yazmadım çok güzel ya bayıldım keşke günümüzde her genç bu kadar istekli olsa ibadetine. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |