![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "Dini şiirler....YAKARIŞ ( ! )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne olur Allah’ım ! Günah işlerken alma canımı.., Tevbe ederken al.., Veya bir hayır işlerken,senin rızan için.. Allah’ım ! İnan zor,çok zor bu savaş.., Şeytan zeki,nefsim ahmak,ben yavaş.. Öyle bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne olur Allah’ım ! Günah işlerken alma canımı.., Tevbe ederken al.., Veya bir hayır işlerken,senin rızan için.. Allah’ım ! İnan zor,çok zor bu savaş.., Şeytan zeki,nefsim ahmak,ben yavaş.. Öyle bir an geliyor ki , Deniz bitti,umut karaya vurdu diyorum.., Rahmetin yetişiyor imdada..,oluyor bana yoldaş.. ** Ah bir kuvvetlendirebilsem imanımı.., Nefs’imi istediğim kalıba bir sokabilsem.. Yazıkki imanla küfür atbaşı gidiyor.. Finiş çizgisine çok kalmadı biliyorum.. İpi göğüslediğimde, İman olsun o göğsün içinde.. Ne olur Allah’ım ! Kafir olarak alma beni huzuruna.., Yak gerekirse şu günahkar bedenimi.. Yıllarca cehenneminde.., Ama son nefeste imanla al canımı,ne olur Allah’ım !.. Merhamet et şu günahkar kuluna, Canım feda kitabının ,Habibinin yoluna.. Biliyorum günahkarım,isyankarım ben ama, Rahmetinin büyüklüğü umudum, Beni nefs’imin ve şeytanın eline bırakma Allah’ım !.. Eşref Abdullah |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dini şiirler....YAKARIŞ ( ! ) Gönül Dostu Ya Muhammet (s.a.v) gonul Sen Yaban Ellere Varma Icin Daraltip Cana Kirilma Cahil Ile Muhabbet Bulbulu Olma Sen Rahat Ol Gonul Dostum Ya Muhammed An Gelir Duzen Tutmaz Telimiz Can Yanar Bilinmez Ask Gonul Halimiz Ucan TurnaÂ’ya Haber Salip Delme Bagrimiz Sen Rahat Ol Gonul Dostum Ya Muhammed Gun Dogar Onlar Da Anlarlar Yuce Divanda Hesabini Da Sorarlar Sukut Altindir Bilirsin Erenler Soylerler Sen Rahat Ol Gonul Dostum Ya Muhammed alıntı |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dini şiirler....YAKARIŞ ( ! ) beni öksüzlüğüme bırakma Annem ve Babam duaya yöneldikleri zaman '-Selam sana ey gönüllerin efendisi! - derlerdi, çocukça bir merakla pencereye koşar sonra dönüp 'kimse yok ki, gitmiş' derdim. Babam gülümseyince gönlüm genişlerdi boynuna atılıp' kim o efendim'? derdim. Babam seni anlattıkça ruh haleti değişir kimi zaman hıçkırıklarında boğularak susar kimi zaman ah keşke görebilseydimlerinde erirdi Seni sevmiştim efendim babamın anlattıklarında yaşadığı sürece babamda... hep abdestli gördüm babamı iki rekat namaz kılar, dua eder konuşmadan yatardı ümidi seni rüyasında görmekmiş efendim annemden duymuştum. gördü mü (!) bilmem hiç anlatmadı anlatmaya zamanı olmadı belki şimdi ben babamın bıraktığı yerden başlıyorum umutla yatağa girişte beklerken gelmeni yüreğimin tıkırtılarında uyuyup kalıyorum öksüzlüğümün ilk zamanlarında babam gelirdi gördün mü, geldi mi? diye sorardı yaşlı gözleriyle gelmedin, gelmiyorsun efendim babam da ümidini kesti benden, o da gelmiyor artık öksüzlüğüm gözlerimi kanatıyor sen yalnız bırakmazsın öksüzleri bilirim efendim ne olur, bir kez gel de bak yetim gözlerime alıntı |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Dini şiirler....YAKARIŞ ( ! ) ellerine sağlık çok güzeller gerçekten..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dini şiirler....YAKARIŞ ( ! ) Sağol canım bende çok etkilendim ve paylaşmak istedim..... |
| | |
| | |