![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "namazdan kurtulmanın yolu...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Namazdan Kurtulmanın Yolu Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış.Orucunu tutar,zekatını verir,insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış: Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş,üşenirmiş.Bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | namazdan kurtulmanın yolu.... Namazdan Kurtulmanın Yolu Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış.Orucunu tutar,zekatını verir,insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış: Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş,üşenirmiş.Bir gün varmış gitmiş çok büyük bir hocanın yanına. Demiş ki: Hocam ne yap et beni şu namazdan kurtar.Namaz kılmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayım.Yeter ki şu namazdan kurtulayım demiş. Hoca: Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne işittim bu namazdan kurtuluş yok,borcun kılacaksın demiş. Adam yalvarmış bul hocam diye.Hoca müddet istemiş adam gitmiş. Aradan haftalar geçmiş,adam gelmiş: Buldun mu hocam demiş,kurtulacak mıyım? Hoca:Buldum evladım eğer şu 5 şarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul değilsin: 1: ÖLÜ İSEN 2: DELİ İSEN 3: ÇOCUK İSEN 4: HAYVAN İSEN 5: KAFİR İSEN tercih senin... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namazdan kurtulmanın yolu.... Ellerine sağlık. Borcumuz çok, bakalım nasıl ödeyeceğiz o borcu.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namazdan kurtulmanın yolu.... gerçektende öyle artık karar vermek lazım .. tşk ederim harikaydı ![]() |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namazdan kurtulmanın yolu.... sözde uyguluyoruz ama................. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namazdan kurtulmanın yolu.... Ellerine sağlık yavuz01 Namaz mü'minin miracı ve imandan sonra en önemli ibadetlerden birisidir.Rabbim kılanlarınkini kabul kılmayanlara nasib etsin inşallah. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |