FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Din,Dinler > Dini Hikayeler

bu gerçekmidir???????

Din,Dinler katogorisi Dini Hikayeler forumu içinde "bu gerçekmidir???????" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu gerçekmidir ya ???? çok ilginç buldum EDİT: http://www.supermeydan.net/forum/forum2/thread363.html 20. maddesine aykırı mesaj Video linki silinmiştir. (YukseLL)..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-10-2007, 10:59 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Video bu gerçekmidir???????

bu gerçekmidir ya ???? çok ilginç buldum

EDİT:
Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari 20. maddesine aykırı mesaj Video linki silinmiştir. (YukseLL)
Mevt isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 20-10-2007, 11:49 PM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: bu gerçekmidir???????

Totem suratlı avatar arkasındaki üye, bu eklediklerinle nereye varmak istiyorsun, anlamakta zorlandım, ama küfrüne bu formu bari ortak etme, istersen bu edepsizliğini paylaşacağın seviyesiz forumlar var, hevesini oralara sakla ve oralarda kus, olurmu?
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 20-10-2007, 11:53 PM   #3
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Totem suratlı avatar arkasındaki üye, bu eklediklerinle nereye varmak istiyorsun, anlamakta zorlandım, ama küfrüne bu formu bari ortak etme, istersen bu edepsizliğini paylaşacağın seviyesiz forumlar var, hevesini oralara sakla ve oralarda kus, olurmu?
abi sence çok kırıcı olmuyormusun.bi küfür etmediğin kaldı.bi amacımın olduğunu nereden çıkardın aslında amacım var ama paylaşmak merkezli bu amaç.soru soruyorum kafama takıldı izle yorum yap gerçekmi sence bu görüntüdeki olay.saygılar
Mevt isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 21-10-2007, 12:27 AM   #4
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

bango is on a distinguished road

Arkadaş bu olayı biliyorum.Olayın olduğu günün ertesi sabahı gazetlerde yayınlandı.Boynuna aldığı ağır darbe sonucu boynundaki sinirler patlamış ve beyine kan gitmemiş adam bu yüzden şuursuz bir şekilde bu gördüğün istem dışı hareketleri yapmış ama adam ölmemiş.Bu olay sanırsam Suudi Arabistandaydı.
bango isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-10-2007, 12:34 AM   #5
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Bakınız, olayla görüntüdeki ses kaydının farklı olması, neden, herkes bilir ki, Tv uydu alıcılarında radyo yayını tv frekanslarında aynı tv grubunun görüntülü yayınının alt bantlarından yapılır, isterseniz yerel tv de radyo yayınlarında görün. Bu video görüntüsünün yayınlanması normal bir düşünce ile değil bir çarpıtma olarak düzenlenmişl. Kuran okuma ve dinleme ile ilgili adabı lütfen okuyunuz veya hiç olmazsa bu adaba saygılı olunuz. Benim anlatmaya çalıştığım budur. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:13 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8